Lattialämmitys

Lattialämmitys voi lämmittää kaiken pienestä kylpyhuoneesta koko taloon. Ebecolla on ratkaisut lämpimiin lattioihin kaikissa huoneissa. Olosuhteista, alustasta ja lattiamateriaalista riippuen on kuitenkin otettava huomioon eri asioita.

Inomhusmiljö med termostat på väggen

Lattialämmitys, sähköllä vai vedellä?

Lattialämmityksessä on pääasiassa kahdenlaisia järjestelmiä - sähköinen tai vesikiertoinen lattialämmitys. Mikä järjestelmä sopii parhaiten riippuu olosuhteista ja asennettavasta pinnasta.

Jos kyseessä on pieni remontti esimerkiksi yksittäisissä huoneissa, voi olla helpointa ja tarkoituksenmukaisinta asentaa sähköinen lattialämmitys. Laajemmassa remontissa tai uudisrakentamisessa yleinen ratkaisu on vesikiertoinen lattialämmitys.

Sähköinen lattialämmitys on kytketty suoraan verkkovirtaan, mikä tarkoittaa, että jos remontoit yksittäisiä huoneita, kuten kylpyhuonetta, eteistä tai kellaria, voit käyttää lämmitystä ilman keskuslämmitysjärjestelmää. Sähköisen lattialämmityksen asentaminen aiheuttaa yleensä huomattavasti alhaisemmat investointikustannukset. Asennuksen joustavuuden lisäksi sähköinen lattialämmitys on nopeampi järjestelmä, jolla on pienempi asennuskorkeus. Tämän ansiosta sähköinen lattialämmitys on aina hyvä vaihtoehto remontteihin, kun halutaan lämpimät ja mukavat lattiat.

Suuremmissa aloissa, kuten uudisrakentamisessa tai laajamittaisessa remontissa, vesikiertoisella lattialämmityksellä voi olla alhaisemmat käyttökustannukset. Tämä edellyttää kuitenkin, että talossa on keskuslämmitysjärjestelmä, ja sen asennuksen kokonaiskustannukset ovat suhteellisen korkeat.

Kun tarkastellaan vesikiertoisen ja sähköisen lattialämmityksen kokonaiskäyttöikää, sähköisellä on pidempi käyttöikä sekä alhaisemmat ylläpito- ja huoltokustannukset. Yli 25 vuoden käyttöiällä näiden kahden ratkaisun välinen kokonaiskustannusero on marginaalinen. Jos haluat huoltovapaan lämmityksen, sähköinen lattialämmitys on parempi, ja se kestää useita vuosia. Yhdessä älykkään ohjauksen kanssa voit vähentää käyttökustannuksia ja sähkönkulutusta.

Lue oppaistamme, mitä on tärkeää ottaa huomioon valittaessa lattialämmitystä kotiisi.

Takuu

Annamme lattialämmitystuotteillemme 25 vuoden takuun.

Lue lisää takuuehdoistamme

25 års garanti logo guide

Oppaat

Mikä on sähköinen lattialämmitys?

Miten sähköinen lattialämmitys oikeastaan toimii? Milloin se sopii ja miten varmatoiminen se on? Luettelemme tässä oppaassa joitakin asioita, jotka on tärkeää pitää mielessä valittaessa lattialämmitysjärjestelmää kotiin.

Miksi valita sähköinen lattialämmitys
Tjej sitter på golvet vid soffan

Lattialämmitys kaikentyyppisiin huoneisiin

Ebecolla on ratkaisut lämpimiin lattioihin kaikissa huoneissa. Olosuhteista, alustasta ja lattiamateriaalista riippuen on kuitenkin otettava huomioon eri asioita. Opastamme oikeiden tuotteiden pariin.

Älykkäät kodit

Säästä sähköä Ebecon tuotteilla

Älykkään lattialämmityksen ja nyt myös sähköpatterien avulla Ebecon tuotteet antavat uusia mahdollisuuksia hallita kodin lämmitystä. Voit seurata sähkönkulutusta ja vähentää sähkökustannuksia. Selitämme tässä oppaassa, kuinka helposti muutat kotisi älykodiksi ja kuinka WiFi Ready toimii.

Säästä sähköä Ebecon tuotteilla
Smarta termostaten EB-Therm 500 på väggen i ett i modernt kök

Energiaoptimoi lattialämmitys

Saat maksimaalisen hallinnan ja optimoidun energiankulutuksen termostaateillamme ja eristeillämme.

Lattialämmitystuotteet

Ebecon ratkaisuja on kolmea eri mallia: lämpökaapeli, lämmityskalvo ja lämpökaapelimatto - kaikki suunniteltu sopimaan erityisiin sovelluksiin.

Lattialämmityskaapeli

Epäsäännöllisiin huoneisiin ja pintoihin on Cable Kit -tuoteratkaisumme erinomainen vaihtoehto. Asentajana saat täyden hallinnan lattialämmitysasennukseen ja voit helposti mukauttaa asennuksen pintaan ja olosuhteisiin monimutkaisuudesta riippumatta. Säännöllisissä huoneissa ja pinnoilla lämmityskalvo tai lämpökaapelimatto voi olla kätevä vaihtoehto. Nämä ratkaisut nopeuttavat asennusta. Lattialämmitysmattomme ja lämmityskalvomme ovat nopeita asentaa ja niitä on saatavana eri leveyksinä asennuksen tueksi.

Lattialämmityskalvo

Jos aiot asentaa lattialämmityksen kuivaan tilaan, jossa asennettava lattia koostuu puusta tai laminaatista, kalvo voi olla kätevä vaihtoehto. Lattialämmityskalvo tarjoaa miellyttävän ja tasaisen lämmön. Lattialämmityskalvon ehdottomasti suurin etu on, että se on helppo leikata haluttuun pituuteen, jolloin kalvo on helppo mukauttaa lattian koon ja muodon mukaan. Ebecon lattialämmityskalvoja on saatavana eri leveyksinä, jotta asennus olisi mahdollisimman sujuvaa.

Lattialämmitysmatto

Jos etsit nopeaa ja tehokasta asennusta, lattialämmitysmatot voivat olla vaihtoehto. Verkon rullaaminen auki kestää vain muutaman minuutin, ja koska kaapeli tulee kiinteälle c/c-etäisyydelle, se on kätevä vaihtoehto suurille ja säännöllisille pinnoille. Mattoja on helppo mukauttaa tarvittaessa.

Ebeco Connect-appen visas i handen i köksmiljö

Säästä energiaa

Päivitä älykkääseen termostaattiin

Tiesitkö, että termostaatin vaihtaminen voi antaa uuden elämän nykyiselle lattialämmityksellesi? Älykkäiden toimintojen avulla voit säästää energiaa ja vähentää sähkönkulutusta menettämättä mukavuutta. 

Päivitä termostaatti

Elektriker skarvar en kabel

Sähköasentaja

Etsi asentaja

Ebeco tekee yhteistyötä useiden osaavien sähköasentajien kanssa, jotka ovat tuotteidemme asiantuntijoita. Digitaalisessa Takuu-sovelluksessamme voit dokumentoida kaikki lämpökaapeliasennukset turvallisesti ja jäsennellysti. Takuu-sovelluksen avulla tehty lattialämmitysasennus saa automaattisesti 25 vuoteen pidennetyn takuun.

Etsi asentaja
En Iphone som hålls i handen med Garantera

Takuu

Ilmaisen Takuu-palvelun avulla voit sähköasentajana helposti dokumentoida kaikki lämpökaapeliasennuksesi ja lähettää digitaalisen takuutodistuksen suoraan asiakkaalle. Luo projekti, kirjaa kaikki mitat ja liitä kuvia. Kun kaikki on valmista, asiakkaallesi lähetetään sähköposti, jossa on kaikki. Enää ei tarvitse pitää paperilomakkeita järjestyksessä.

Takuu-sovelluksen käytön aloitus