Oppaat

Energiansäästöä eristyksellä

Tiedämme, että sähkönkulutus ja hyvä mukavuus ovat tärkeitä. Tämän vuoksi olemme kehittäneet täydellisen valikoiman eristyslevyjä niin, että löydät aina tarpeitasi ja edellytyksiäsi vastaavan ratkaisun.

Ebeco isolering

Energiatehokas asennus riippuu siitä, kuinka hyvin rakenne on eristetty. Eristyslevymme on valmistettu pursotetusta polystyreenistä (XPS), mikä tekee levystä kevyen sekä puristusta ja vettä kestävän. Lämmitysjärjestelmän lisäeristys tekee suuren eron verrattuna eristämättömään rakenteeseen.

Raskaassakin rakenteessa eli suuremmassa betonimassassa suosittelemme käyttämään eristelevyjämme. Tällä saavutetaan kevyt rakenne, jolla saadaan nopeasti toimiva järjestelmän optimaalista suorituskykyä varten.

Vertailukohteeseen (60-70-luvun talo, jossa on eristämätön lattiarakenne 15 cm paksusta betonilaatasta maata vasten) verrattuna voidaan säästää energiaa jopa 50 %.

 

Cable Board

Cable Board

Eristyslevy lattialämmitykseen klinkkerilattian alle

Eristyslevy Cable Board on suunniteltu Cableflex- ja Cable Kit -tuotteille valmiiksi pyöristetyillä urilla lämmityskaapelin sijoittamiseksi. Tällöin kaapeli on helppo asentaa uriin vakiolla c/c-etäisyydellä, mikä takaa tasaisen lämmön leviämisen.

Energiansäästö

Vertailujärjestelmään verrattuna Cable Board säästää energiaa jopa 45 %.

Alusta

Betonialustalla Cable Boardia voi käyttää sekä kosteissa että kuivissa tiloissa. Puualustalla sitä saa käyttää vain kuivissa tiloissa ja se korvaa tällöin kipsilevyn lattiarakenteessa. Puualustalla varustettuihin kosteisiin tiloihin suosituksemme on Thermo Board.

Haluan lisätietoja Cable Boardista

Ebisol

Ebisol

Eristyslevy puu- ja laminaattilattioille lattialämmityksellä tai ilman

Ebisol-eristelevy on suunniteltu tuotteille Foil 230 V, Foil 48 V ja Foil Kit 500.

Energiansäästö

Vertailujärjestelmään verrattuna Ebisol 3 mm säästää energiaa jopa 18 % ja Ebisol 6 mm jopa 27 %.

Alusta

Ebisol on joustava ja se voidaan levittää kaikille pinnoille. 

Haluan lisätietoja Ebisolista

Thermo Board

Thermo Board

Eristyslevy lattialämmitykseen klinkkerilattian alle

Thermo Board on lasikuituvahvistettu eristelevy lattialämmitykseen ja se on suunniteltu käytettäväksi Thermoflexin ja Thermoflex Kitin, kanssa tai yhdessä Cable Kitin kanssa kosteisiin tiloihin, joissa on rossipohja. 

Energiansäästö

Vertailujärjestelmään verrattuna Thermo Board säästää energiaa jopa 36 %.

Alusta

Joustava eristelevy voidaan asentaa sekä betoni- että puupinnoille. 

Haluan lisätietoja Thermo Boardista

Quick Board

Quick Board

Eristyslevy maan lumensulatukseen

Quick Board -eristyslevy on suunniteltu maan lumensulatukseen malleille Multiflex 27, Snowmat, Snowmelt ja MI-60Yhdistelmä takaa energiatehokkaan ja nopean lumensulatuksen.

Energiansäästö

Verrattuna vertailujärjestelmään ilman eristystä Quick Board säästää energiaa jopa 50 %. 

Alusta

Alusta valmistellaan samalla tavalla kuin normaali päällyste, jossa ei käytetä lumensulatusjärjestelmää. Riittää siis, että noudatat kivimyyjäsi tavallisia suosituksia.

Mitoitus

Quick Board on mitoitettu käyttöön normaalilla liikennekuormituksella kotiympäristössä ja vastaavassa ympäristössä. Jos tarvitset sovellusta ympäristöihin, joissa liikenne on säännöllisen vilkasta, ota meihin yhteyttä suunnittelua varten

Haluan lisätietoja Quick Boardista