Tietoja Ebecosta

Om Ebeco byggnad

Olemme lämmön asiantuntijoita

Perheyritys Ebeco on työskennellyt lämpöratkaisujen parissa siitä asti, kun Ebbe Larsson perusti yrityksen 1970-luvun lopussa. Aloitimme lattialämmityksellä ja 40 vuoden ajan olemme esitelleet joukon innovaatioita, jotka ovat luoneet pohjan lämpökaapelimarkkinoille. 

Nykyään tarjoamme markkinoiden laajimman ja kattavimman lämmitysratkaisujen valikoiman neljällä osa-alueella: koti, ulkotilat, rakennukset ja teollisuus. 

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa

Pääkonttorimme sijaitsee Göteborgissa, ja sen henkilöstöön kuuluu noin 30 henkeä. Myös keskusvarastomme sijaitsee Göteborgissa, lähellä asiakkaitamme. Meillä on myyntikonttori myös Tukholmassa ja jälleenmyyjiä kautta maan. Siksi pystymme toimittamaan tuotteet nopeasti ja tarjoamaan tukea viipymättä koko markkina-alueelle asiakkaan sijainnista riippumatta. Kansainvälisesti olemme edustettuina omilla tytäryhtiöillämme Suomessa ja Tanskassa sekä useiden jakelijoiden kanssa useimmissa Euroopan maissa.

Meille asiakkaiden arjen helpottaminen on pääasia. Se näkyy niin fiksuissa tuoteinnovaatioissamme ja palveluissa kuin nopeissa toimituksissa ja luotettavassa asiakastuessa. 

Helppoa ja turvallista

Ebeco on aina vaivaton ja turvallinen yhteistyökumppani riippumatta siitä, millaisia lämmitystarpeita sinulla on. Olemme käytössäsi. Suunnittelusta toteutukseen.

Huomioimme toiminnassamme ympäristön ja siinä elävät ihmiset. Kehitämme kestävän kehityksen mukaisia, uudenaikaisia ja energiatehokkaita lämmitysratkaisuja ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme. Tavoitteemme on vähentää ympäristökuormitustamme.