Oppaat

Ulkotilan lattialämmitys

Lattialämmitys on mainio ratkaisu ulkotiloissa vietetyn ajan pidentämiseksi. Se jakaa lämmön hyvin, ja lattia on mukava ja lämmin. Infralämmittimeen verrattuna saat aikaan tasaisemman lämmön riippumatta siitä, missä kohtaa huonetta istut.

Uterum med mysig belysning

Näin paljon tehoa tarvitaan ulkotilaan

Tilan tehotarpeita ohjaa se, kuinka hyvin eristetty se on, sen ilmankierto ja ulkolämpötila, mutta näiden parametrien lisäksi on otettava huomioon myös alla olevat kriteerit.

Suurin asennettu teho eri pinnoilla:

  • Betonialustalla: 160 W/m²
  • Palavalla alustalla: 120 W/m²

Suurin asennettu teho eri lattiamateriaaleille:

  • Klinkkeri-/luonnonkivilattia: 160 W/m²
  • Puu- ja laminaattilattia sekä muovimatto: 75 W/m²

Suosittelemme asentamaan suurimman tehon alustan ja lattiamateriaalin mukaisesti. Termostaatin avulla voit sitten ohjata lämmitystä tarpeidesi mukaan. 

Katso tarkemmat ohjeet käyttöohjeesta.

Käytä pätevää asentajaa

Muista, että ammattilaisen asennus on tarpeen, koska sähköinen lattialämmitys katsotaan vahvavirtajärjestelmäksi. Yksityishenkilöt, joilla ei ole pätevyyttä, eivät saa asentaa sähköistä lattialämmitystä. 

Hyödynnä takuuasentajiamme, jotka ovat sertifioituja sähköasentajia ja tottuneet asentamaan Ebecon lattialämmityksen. Kun asennuksen tekee tällainen yritys, lattialämmityksen takuuta pidennetään 25 vuoteen ja asennus rekisteröidään digitaalisesti Takuu-työkaluumme.