Oppaat

Takuu – dokumentoi asennuksesi digitaalisesti

Ilmaisen Takuu-palvelun avulla voit sähköasentajana helposti dokumentoida kaikki lämpökaapeliasennuksesi ja lähettää digitaalisen takuutodistuksen suoraan asiakkaalle. Luo projekti, kirjaa kaikki mittaukset ja liitä kuvat. Kun kaikki on valmista, voit lähettää asiakkaallesi sähköpostin, sisältäen kaikki tarvittavat tiedot. Ei enää paperilomakkeiden järjestelyä.

En Iphone som hålls i handen med Garantera

Takuu-sovelluksen käyttöönottoa varten ei tarvitse ladata mitään. Käynti osoitteessa takuu.ebeco.fi ja käyttäjätilin luominen riittää. Takuu-sovellus tulee näyttämään samanlaiselta ja sitä käytetään aivan samalla tavalla kuin tavallista sovellusta. Sen etuna on kuitenkin toimivuus kaikissa laitteissa käyttöjärjestelmästä riippumattomasti. Järjestelmän käyttö ei myöskään kaipaa päivityksiä, uudelleen asennuksia tai muita kiusallisia lisätoimenpiteitä.

Käy osoitteessa takuu.ebeco.fi

Pidennä takuuaikaa 25 vuoteen Takuu-sovelluksella

Takuu-sovelluksen avulla tehty lattialämmityksen asennus saa materiaalivirheiden osalta automaattisesti 25 vuoteen pidennetyn takuun.

Laajennettu takuu on voimassa vain silloin, kun tuote asennetaan yhdessä soveltuvan kanssa ohjausjärjestelmän kanssa ja asennuksen on tehnyt valtuutettu sähköasentaja.

Katso takuuehdot

25 års garanti logo guide

Ryhdy takuuasentajaksi jo tänään

Takuuasentajana saatte monia etuja. Yrityksenne on Ebecon tunnustettu takuuasentaja, jonka tiedot näkyvät Ebecon nettisivuilla kuluttaja-asiakkaille. Lisäksi lähetämme yritykselle postitse tervetuliaispaketin. Saatte myös materiaalia käytettäväksi omassa markkinoinnissanne. Joka kymmennen asennuksen jälkeen saatte lisäksi yllätyslahjan.

Näin helposti pääset takuuasentajaksi: 

  1. Luo käyttäjätili osoitteessa takuu.ebeco.fi
  2. Aloita Takuu Ebecon käyttö ja varmista asennukset ja toimita takuutodistus asiakkaille. 
  3. Toteuta viisi projektia käyttämällä Takuu Ebeco -ratkaisua.
  4. Nyt voimme olla varmoja siitä, että yrityksenne tekee takuuvarmaa työtä. Teillä on oikeus kutsua itseänne Takuuasentajaksi.
Garantera Iphone

Tämä on Takuu