Oppaat

Termostaatit lattialämmitykseen

Termostaatti on lämmitysjärjestelmän sydän ja aivot. Ohjausjärjestelmä säätelee, miten suurta osaa asennetusta tehosta kulloinkin käytetään. Älykäs ohjausjärjestelmä ylläpitää tasaista lämpötilaa ja on suoraan ratkaiseva energiankäytön kannalta.

EB-Therm 500 detalj

Termostaattimme

Ebecon EB-Therm-sarja koostuu lattialämmitystermostaateista, jotka on kehitetty lattialämmityksen helppoon, siistiin ja energiatehokkaaseen ohjaukseen. Kaikkiin lattialämmityspaketteihimme sisältyy yksi termostaatti, mutta termostaatteja voi ostaa myös erikseen.

Vaikka käytössä jo olisi lattialämmitys, voi olla kannattavaa harkita termostaatin vaihtamista uuteen nykyaikaiseen malliin, joka on varustettu energiansäästöohjelmalla. Se on investointi, jonka hyödyt on helposti laskettavissa pienentyneen energiankulutuksen ja lisääntyneen mukavuuden muodossa.

EB Therm 500

Moderni termostaatti wifi-tuella

EB-Therm 500

EB-Therm 500 on nykyaikainen termostaatti, jossa on WiFi-valmius. Termostaatti sisältyy sarjoihin Cable Kit 500, Foil Kit 500 ja Thermoflex Kit 500 ja antaa asentajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden tarjota asiakkailleen joustavia ratkaisuja. Uudella WiFi-konseptillamme WiFi Ready annamme nimittäin asiakkaalle valinnanvapauden. Yksi termostaatti – useita mahdollisuuksia, WiFillä tai ilman. 

Termostaatti, jossa WiFi-valmius

Kun sitä käytetään yhdessä EB-Connect WiFi  -lisävarusteen kanssa, lattialämmitystä voi ohjata myös Ebeco Connect -sovelluksen kautta. I och med att EB-Therm 500:ssa on myös avoin API, joten voit liittää sen osaksi älykotiasi. 

EB-Therm 500:n monia etuja

EB-Therm 500 on kehitetty asentajaa ajatellen. Termostaatin käsittely ja asennus on sen vuoksi kätevää. Matalan asennussyvyyden vuoksi kaapelit sopivat koteloon helposti. Käyttöönottoa varten on selkeä ja helposti ymmärrettävä aloitusopas. Kaikki tämä helpottaa asentajan työtä. Lisäksi termostaatissa on huone- ja lattia-anturi sekä sisäänrakennettu ajastin, joka näyttää, milloin lattialämmitys voidaan aloittaa tasoituksen jälkeen. Termostaatissa on selkeä värinäyttö kapasitiivisilla kosketusvyöhykkeillä ja itseohjautuvat valikot, joissa on selkeät kuvakkeet.

Edut, jotka helpottavat asentajan työtä:

  • Vahvistettu eristys (EN 60730 -standardin mukaisesti) ja sen seurauksena parempi jännitepiikkien kestävyys
  • Tukee kahdeksaa eri anturityyppiä, joten termostaatti sopii täydellisesti korjaus-, perusparannus- ja lisärakentamisprojekteihin
  • Sopii markkinoiden yleisimpiin kehysjärjestelmiin
Haluan lisätietoja EB-Therm 500:stä
EB-Therm 205

EB-Therm 205:ssä on kaksi energiansäästöohjelmaa

EB-Therm 205

EB-Therm 205 -lattialämmitystermostaatissa taustavalaistulla LCD-näytöllä on kaksi energiansäästöohjelmaa, joissa aikoja ja lämpötiloja voi säätää yksilöllisesti. EB-Therm 205 on sopiva valinta, jos kaipaat energiajärkevää vaihtoehtoa. EB-Therm 205 sisältyy seuraaviin: Cable Kit 200 ja Thermoflex Kit 200

Energiansäästöohjelmalla

EB-Therm 205:ssä on kaksi erikseen säädettävää energiansäästöohjelmaa. Ne rakentuvat kekseliäälle ja yksinkertaiselle periaatteelle: huolehtimiselle siitä, että lämmintä on vain silloin kun sitä tarvitaan. Sinun elämäsi helpottamiseksi termostaattimme voi huolehtia tästä itse. Kyse voi olla esimerkiksi lämpötilan automaattisesta laskemisesta silloin, kun olet töissä tai nukkumassa. Kun lämpöä taas tarvitaan, termostaatti huolehtii lämmön lisäyksestä. Sinun on vain muistettava käynnistää ohjelma. 

Tarkka sääntö

Termostaatti voi säätää lämpötilaa kolmella eri tavalla: lattiatermostaatti, huonetermostaatti tai molempien yhdistelmä. Siinä on säädettävä ylikuumenemissuoja, jonka ansiosta se sopii myös mm. puulattialle, jonka lämpötila ei saa olla yli 27 °C. Voit siis käyttää EB-Therm 205:tä ohjaamaan lattialämmitystä kaikentyyppisissä lattioissa, jopa herkillä materiaaleilla.

Automaattinen tuuletustoiminto sulkee lämmityksen 15 minuutiksi, jos lämpötila laskee yli kolmella asteella yhden minuutin aikana.

Lämpösymboli ilmaisee, onko lämpökierukka poissa päältä vai päällä tai onko laitteessa jokin vika. Näyttö on aina valaistuna 30 sekunnin ajan viimeisimmän näppäinpainalluksen jälkeen. Sitten valaistus himmenee. Näyttö voidaan myös asettaa sammumaan kokonaan. Näytön kontrasti on säädettävissä.

Haluan lisätietoja EB-Therm 205:stä
EB-Therm-55

Yksinkertaisin termostaattimme

EB-Therm 55

EB-Therm 55 on analoginen lattialämmitystermostaatti. EB-Therm 55 on sopiva valinta, jos kaipaat yksinkertaista termostaattia.

Pitää tasaisen lämmön

Kaikki termostaattimme ovat mikroprosessoriohjattuja. Tämä tarkoittaa sitä, että termostaatti testaa ja kerää tietoa käynnistämisestään alkaen ja laskee tämän tiedon perusteella, milloin sen pitää kytkeytyä päälle ja pois päältä. Tämä pitää lämpötilanvaihtelut mahdollisimman pieninä, mikä mahdollistaa tasaisen lämmön ja entistä pienemmän energiankulutuksen. Lämpötila lattian pinnassa vaihtelee vähemmän kuin +/- 0,3 astetta.

EB-Therm 55 on nyt varustettu huoneanturitoiminnolla, ja sitä voi käyttää kolmella tavalla: lattiatermostaattina, huonetermostaattina tai niiden yhdistelmänä.

Haluan lisätietoja EB-Therm 55:stä
EB-Therm 800 front

DIN-asennettu termostaatti

EB-Therm 800

EB-Therm 800 on ainutlaatuinen normirakenteinen DIN-asennettu termostaatti, jossa on mahdollista valita neljä eri käyttötilaa. Asennuksen ammattilainen tarvitsee varastoonsa vain tämän yhden termostaattimallin, jolla voidaan kattaa useimmat erityyppiset ohjaustarpeet.

Laaja toiminta-alue

Tällä termostaatilla on laaja toiminta-alue ja se soveltuu lattialämmitykseen kotiympäristöissä sekä teollisissa prosesseissa korkeissa lämpötiloissa. Olemme kehittäneet EB-Therm 800 -termostaatin ottamalla täysin huomioon käyttäjän tarpeet. Käyttäjälle kaikki on vaivatonta asennuksesta valikkojen käyttöön ja asetusten tekemiseen.

Sopii hotelleihin

EB-Therm 800:n hotelliohjelman avulla lämmitystä voidaan ohjata ulkoisen kortinlukijan kautta ja säädettävällä jälkilämmitysajalla, sillä termostaatissa on nyt myös integroitu aikareletoiminto. Lämpötila-asetukset vaihtuvat automaattisesti, kun hotellivieras saapuu huoneeseen tai poistuu sieltä, ja jälkilämmitysaika on täysin säädettävissä. Näin voidaan määrittää helposti, kuinka kauan lämmitys on päällä sen jälkeen, kun vieras on poistunut huoneesta. 

Haluan lisätietoja EB-Therm 800:stä

Opas termostaateistamme