Uutiset

 


Innovatiivisia ominaisuuksia Ebecon uudessa termostaatissa

[2018-01-30]

Julkistamme erityisesti käyttäjät huomioiden kehitetyn EB-Therm 400 -lattialämmitystermostaatin. Termostaatti on helppo asentaa ja hallita ja se tarjoaa käyttäjälle selkeän ja harkitun käyttöliittymän. Useat yksilölliset, säädettävät energiansäästöohjelmat sekä monet innovatiiviset toiminnot tekevät tästä termostaatista tehokkaan vaihtoehdon, jossa on runsaasti mahdollisuuksia

EB-Therm 400 on digitaalinen lattialämmitystermostaatti värinäytöllä. Termostaatti opastaa käyttäjää ja on helppo navigoida. Sen valikkorakenne ja selkeät kuvakkeet helpottavat niin asentajan kuin käyttäjänkin toimia. EB-Therm 400 on yhteensopiva yleisimpien anturien kanssa ja sopii yhtä hyvin uudisrakentamiseen kuin saneeraukseenkin.

Käyttökokemus keskipisteessä
– EB-Therm 400 on täysin uusi tuote termostaattivalikoimassamme ja kehitetty Ebecon moton ”sähköasentajan paras ystävä” mukaisesti. Selkeän aloitusoppaan tarkoituksena on, että termostaatin asentajan ei tarvitse edes avata käyttöohjetta. Valikkorakenne on helppo ymmärtää ja sopii kaikille, kertoo Ebecon tuotepäällikkö Peter Gustavsson.

Monipuolisen termostaatin älykkäät toiminnot
Sähkötuotteiden energiankulutusta koskevien vaatimusten mukaisesti olemme sisällyttäneet EB-Therm 400 -malliin energiansäästötoimintoja. Käyttäjä näkee selkeästi energiankulutuksen vuodessa, kuukaudessa tai päivässä. 

– Itse termostaatin kutsuminen älykkääksi on ehkä liioittelua, mutta sen monien innovatiivisten toimintojen ansiosta pidämme ilmaisua oikeutettuna. Yksittäisten, säädettävien energiansäästöohjelmien lisäksi termostaatissa on myös muita älykkäitä toimintoja, kuten kehittynyt ajastin, etäohjaus, kello ja hotelliohjelma. Termostaatti voidaan sopeuttaa myös julkisiin tiloihin, joissa toiminnot halutaan lukita mahdollisimman laajalti. Tämä on todella fiksua, Peter Gustavsson sanoo. 

EB-Therm 400 voidaan ostaa erillisenä termostaattina ja se sisältyy myös  lattialämmityssarjaamme tammikuusta 2018 alkaen.