Uutisia Ebecolta

Tuoteinnovaatiot edellä näytämme täällä Ebecon viimeisimmät tuotelanseeraukset ja uutuudet. Uutiset asentajille ja sähköasentajille, uusien rakennusten ja korjausten ostoista vastaaville sekä niille, jotka käyttävät älykkäitä lämmitysratkaisujamme ja tuotteitamme kotona.

Värmemattan Multimat ligger seriekopplade på trappa och entré för ett hus i vintern

Turvallisempi talvi Multimatilla

Uutuus, Multimat sulattaa lumen ja jään tehokkaasti ja tekee liikkumisesta turvallista alueilla, joilla on liukastumisvaara.

Lue lisää uutisesta

Aiemmat uutiset

Täältä näet aiemmat tuotelanseerauksemme, järjestelmäratkaisumme ja uutisemme:

Wallflex 500 med EB-Therm 500 i vardagsrum vid fönster

Älykäs sähköpatteri

Säästä sähköä talvella Wallflex 500:lla

Wallflex 500:n ja EB-Connect WiFin avulla voit säästää sähköä talvella. Ohjaa lämmitystäsi älykkäästi ja seuraa energiankulutusta.

Lue lisää Wallflex 500:sta
Cableflex 6 i badrum för komfortgolvvärme

Mukavuuslämmingtyseen

Uusi lattialämmityskaapeli mukavuuslämmitykseen

Koska pienemmälle energiankulutukselle asetetaan tiukempia vaatimuksia, tulee valmistajilla myös tarve tarjota ratkaisuja, jotka mahdollistavat nämä vaatimukset täyttävän lattialämmityksen. Ebeco esittelee nyt Cableflex 6– lämmityskaapelin, joka on erityisesti suunniteltu lattioiden mukavuuslämmitykseen.

Lue lisää Cableflex 6:sta
Cableflex 20 och Cableflex 5

Älykkäät ratkaisut

Uusi lattialämmityskaapeliratkaisu raudoituksen päälle

Jatkamme sellaisten innovatiivisten ratkaisujen esittelyä, jotka helpottavat asennustyötä, ja julkistamme nyt täysin uuden järjestelmäratkaisun raudoituksen päälle tulevalle lattialämmityskaapelille: Cableflex 20 + Cable Clip 5.

Lue lisää Cableflex 20 + Cable Clip 5:stä