Lumensulatus katolta

Lämpö on hyvä ratkaisu moniin kylmyyden aiheuttamiin ongelmiin. Esimerkiksi räystäskouruissa ja syöksyputkissa oleva lumi. Lumi voi jäätyä ja aiheuttaa kiinteistössä jäätymisvaurioita. Se voi myös muodostaa jääpuikkoja, jotka voivat tippua ja aiheuttaa vakavia seurauksia, kuten henkilövahinkoja. Ränneihin ja syöksyputkiin asennetun lämmitysratkaisun ansiosta lumi sulaa pois, ennen kuin siitä aiheutuu ongelmia.

Smarta Tak - Lösningar för snösmältning i stuprör och hängrännor

Takuu

Annamme kattotuotteillemme 10 vuoden takuun.

Lue lisää takuuehdoistamme

10 års garanti

Lumensulatustuotteet

Lumensulatusjärjestelmä on lämpökaapeleista, älykkäästä ohjauksesta ja lisätarvikkeista muodostuva kokonaisuus, joka estää jään muodostusta ja saa lumen sulamaan. Järjestelmän tarkoituksena on pitää valuvalle vedelle väylää auki niin, ettei vesi jäädy matkalla jäätymättömälle vyöhykkeelle. Lumensulattimia tarvitaan useimmilla katoilla.

Kaikki katot ovat erilaisia, joten myös järjestelmä sovitetaan aina erikseen kuhunkin käyttökohteeseen. Myös ohjaus mukautetaan täydellisesti kiinteistön tarpeisiin sopivaksi. Älykkäät ohjausjärjestelmämme ottavat huomioon sekä lämpötilan että kosteuden. lämpö kytketään päälle vain, kun jään muodostumisen riski on olemassa. Siksi lumensulatin on paitsi energiatehokas myös taloudellinen ratkaisu.

Ratkaisujemme kehitystyössä olemme ottaneet erityisesti huomioon lämmitysratkaisujemme asentajat. Järjestelmän asentamisen on oltava nopeaa, sujuvaa ja turvallista. 

Oletko kiinteistönomistaja tai asunto-osakeyhtiön edustaja?

Haluatko apua kattotuotteidemme suunnitteluun, tarjousvaiheeseen ja asennukseen? Tukemme auttaa sinua! Vai etsitkö sähköasentajaa, joka voi auttaa asennuksessa? Etsi asentaja -kohdasta löydät lämmitysratkaisuihimme tottuneiden yritysten yhteystiedot. 

Kiinteistönomistajat ja asunto-osakeyhtiöt ovat velvollisia huolehtimaan siitä, että katolta ei putoa jäätä ja lunta. Niiden on valvottava putoamisriskiä sekä poistettava jää ja lumi, joka voi pudota. Mikäli kiinteistönomistaja/asunto-osakeyhtiö laiminlyö nämä velvollisuutensa, hän/se voi joutua rikos- ja vahingonkorvausoikeudelliseen vastuuseen.

Älykkäät ratkaisut lämpökaapelilla kouruissa ja syöksyputkissa estävät jään muodostumista

Smartclip varmistaa T-18-lämmityskaapelin kiinnittymisen kattojärjestelmiin pintakerrosta vahingoittamatta. Liimausta ei tarvita, joten työ voidaan tehdä säästä riippumatta. Nopea ja helppo asennus ja tarvittaessa irrotus.

Smartclip illustration - Kupa

Smartclip F – Kaapelikiinnike lämpökaapelin asennukseen räystääseen.

Smartclip U – Kaapelikiinnike lämpökaapelin asennukseen ulosheittäjään tai suppiloon.

Smartclip illustration - Takränna

Smartclip T – Yhdistelmäpuristin lämpökaapelin sekä kattoanturin kiinnittämiseen räystäskourun ja syöksyputken välille (kupuun).

Smartclip H – Kaapelikiinnike lämpökaapelin asennukseen räystäskouruun.

Smartclip illustration - Utkastare

Smartclip U – Kaapelikiinnike lämpökaapelin asennukseen ulosheittäjään tai suppiloon.

 

 

Smartlock S installation

Smartlock kytkentä-/jatkorasialla tehdään T-18/T-18 CT-lämpökaapelin liitännät, haaroitukset ja jatkot nopeasti ja helposti. 

En Iphone som hålls i handen med Garantera

Takuu

Ilmaisen Takuu-palvelun avulla voit sähköasentajana helposti dokumentoida kaikki lämpökaapeliasennuksesi ja lähettää digitaalisen takuutodistuksen suoraan asiakkaalle. Luo projekti, kirjaa kaikki mitat ja liitä kuvia. Kun kaikki on valmista, asiakkaallesi lähetetään sähköposti, jossa on kaikki. Enää ei tarvitse pitää paperilomakkeita järjestyksessä.

Takuu-sovelluksen käytön aloitus