Loading 3D model...
Napsauta ollaksesi vuorovaikutuksessa
WiFi Ready & Energy Saver

EB-Therm 500

Lattialämmitystermostaatti lattia- ja huoneanturilla

Käyttö

 • Kotiympäristö
 • Julkinen ympäristö, sopii hotelleihin
 • Pienemmät lumensulatuslaitteistot
 • Färgdisplay
  Värinäyttö
 • Energiprogram
  Energiaohjelma
 • Touch
  Kosketus
 • WiFi READY: Termostaatti voidaan yhdistää Wifi-verkkoon
 • Energiatehokas
 • Selkeä ja helppokäyttöinen
Lattialämmitystermostaatissa EB-Therm 500 on useita yksilöllisesti säädettäviä energiansäästöohjelmia ja värinäyttö, jonka käyttö on yksinkertaista ja selkeää. Termostaatti on ”WiFi READY” eli siinä on WiFi-valmius, ja EB-Connect WiFi -lisävarusteen avulla lattialämmitysjärjestelmää voidaan ohjata Ebeco Connect -sovelluksella, Tibber, Google Home tai avoimen API:n avulla. EB-Therm 500 tukee kahdeksaa eri anturityyppiä ja sopii yleisimpiin kehysjärjestelmiin. Termostaatti näyttää sähkönkulutuksen ja historiatiedot yleiskuvauksena.

EB-Therm 500

Interaktiivinen demo

Tekniset tiedot

Erittely Data
Liitäntäjännite 230 VAC ±10 %, 50–60 Hz
Sopii kehysjärjestelmään Schneider Exxact, ELKO Plus/RS
Väri Valkoinen (RAAL 9003 & 9010)
Sovelluksen hallinta mahdollista Kyllä
Kuormitus 1 Cos φ
Tehonkulutus < 0,5 W
Kauko-ohjaus Wi-Fi
Anturikaapelin jatkos, maks. 50 m, 2 * 1,5 mm²
Lattian lämpötila-alue 5 ºC - 35 ºC
Varakäyntiaika 36 h
Kotelointiluokka IP21
Kytkentäero ± 0,3 ºC
Ilman lämpötila-alue 5 ºC - 35 ºC
Suojausluokka Luokka II
Lämpötilan rajoitin 5 ºC - 35 ºC

Takuu

5 års garanti

 

 

 

 

 

 

 

 

Ebeco tarjoaa 5 vuoden tuotetakuun materiaalivikojen varalta.

Takuuehdot

Asennus

Termostaatti älykkäillä toiminnoilla

EB-Therm 500 -termostaatilla on tavallisten energiansäästöohjelmien lisäksi monia erilaisia älykkäitä toimintoja, joiden avulla termostaatilla on monia eri käyttökohteita. 

Hotelli

Hotelliohjelman avulla lämmitystä voidaan ohjata kauko-ohjaustulon kautta, kuten ulkoisella kortinlukijalla, KNX-toimilaitteella tai vastaavalla. Termostaatissa on myös integroitu aikareletoiminto jälkilämmitysaikaa varten. Lämpötila-asetukset vaihtuvat automaattisesti, kun hotellivieras saapuu huoneeseen tai poistuu sieltä, ja jälkilämmitysaika on täysin säädettävissä. Tämä tekee yksinkertaiseksi määrittää, kuinka kauan lämmön on oltava päällä huoneen kuivaamiseksi hotellivieraan poistuttua huoneesta. Vieras voi säätää lattialämmitystä vain esimerkiksi 22–26 °C välillä. Muut toiminnot on lukittu.

Mukavuuslattialämmitys

Mukavuuslattialämmityksen tavoitteena on pitää lattiat kävelylle miellyttävinä, jotta ne eivät tunnu liian viileiltä. Mukavuuslattialämmityksellä on myös kuivattava vaikutus, ja sitä käytetään muiden päälämmönlähteiden täydennyksenä. Mukavuuslämmitystoiminto rajoittaa käyttäjän suurinta säädettävää lämpötila-aluetta, ja siitä on hyötyä pienitehoisissa ratkaisuissa.

Lue lisää mukavuuslattialämmityksestä

Vanhukset, erityis-/väliaikaisasuminen, koulut, julkiset tilat

Mukavuuslämmitysohjelman avulla termostaatti voidaan mukauttaa muihin julkisiin tiloihin, joissa käyttäjien ei haluta pystyvän nostamaan lämpötilaa liikaa. Termostaatin silloitetun kauko-ohjaustulon avulla toimintoja voidaan lukita siten, että käyttäjä ei voi ylittää esiasetettua suurinta sallittua lämpötilaa, esimerkiksi 25 astetta. 

Pienet lumensulatuslaitteistot

EB-Therm 500 -termostaattia voidaan käyttää maalämmitysohjelmalla pienissä lumensulatuslaitteistoissa puutarhakäytävien, asuntojen sisäänkäyntien, sisääntuloteiden ja pienten kattojen sulatukseen. Ajastintoiminto aktivoidaan manuaalisesti ja ulkolämpötilan on oltava alle säädetyn asetusarvon, jotta laitteisto käynnistyy. Termostaattiin kytketään koteloitu anturi, joka mittaa ulkolämpötilaa. Lämmityslaite käynnistyy, kun lämpötila laskee asetusarvon alapuolelle, tai sammuu, kun lämpötila nousee sen yläpuolelle.

Täydennä kanssa