Ebecon kanssa työskentelyn edut

Meille asiakkaiden arjen helpottaminen on pääasia. Se näkyy niin fiksuissa tuoteinnovaatioissamme ja palveluissa kuin nopeissa toimituksissa ja luotettavassa asiakastuessa. Ebeco on aina vaivaton ja turvallinen yhteistyökumppani riippumatta siitä, millaisia lämmitystarpeita sinulla on. Suunnittelusta toteutukseen.

Elektriker kapar en slang

Digitaalinen dokumentointi ja asennus

En Iphone som hålls i handen med Garantera

Digitaalinen dokumentointi

Takuu

Ilmaisen Takuu-palvelun avulla voit sähköasentajana helposti dokumentoida kaikki lämpökaapeliasennuksesi ja lähettää digitaalisen takuutodistuksen suoraan asiakkaalle. Luo projekti, kirjaa kaikki mitat ja liitä kuvia. Kun kaikki on valmista, asiakkaallesi lähetetään sähköposti, jossa on kaikki. Enää ei tarvitse pitää paperilomakkeita järjestyksessä.

Takuu-sovelluksen käytön aloitus
Ebeco Connect-appen visas i handen i köksmiljö

EB-Therm 500

Siirrä asennus helposti asiakkaalle

EB-Therm 500 -termostaatin ja EB-Connect WiFi -lisävarusteen avulla loppuasiakas ei vain saa yhdistettyä termostaattia, jossa on älykäs lämmityksen ohjaus, vaan myös sähköasentajalle harkittuja toimintoja. 

Sen lisäksi, että termostaatti on helppo asentaa fyysisesti, termostaatin asetukset on helppo määrittää. Kun olet saanut asennuksen valmiiksi Ebeco Connect -sovelluksessamme, voit helposti siirtää termostaatin ja sen asetukset asiakkaalle muutamalla painikkeen painalluksella. Ammattimainen asennusvaihe, jota asiakas arvostaa!

Lue lisää EB-Therm 500 -mallista
Elektriker skarvar en kabel

Lisää asiakkaita

Etsi asentaja osoitteessa ebeco.fi

Kun asennat Ebecon tuotteita ja samalla dokumentoit asennuksesi ilmaiseen Takuu-sovellukseemme, yrityksesi listataan kohdassa Etsi asentaja. Se on Ebecon palvelu, josta löydät ammattitaitoisia sähköasentajia, jotka tuntevat tuotteemme. 

Etsi asentaja

Työtä helpottavat tuotteet

Kätevä kaapelin asennus

Cable Clip on sarja kaapelikiinnittimiä, joilla lämpökaapeleiden kiinnittäminen pohjaverkkoon tai raudoitusverkkoon on helppoa ja aikaa säästävää.

Cable Clipin avulla säästät sekä aikaa että vähennät polven ja selän kulumista. Jätä nippusiteet ja niiden hankala ja aikaa vievä kokoonpano pois ja kokeile Cable Clipia ensi kerralla!

Eristys, joka helpottaa

Cable Board on suulakepuristetusta polystyreenimuovista valmistettu eristyslevy, joka on suunniteltu erityisesti Cable Kitille, jossa on jyrsityt urat, c/c 10 cm. Levyn erityisrakenne heijastaa lämmön ylöspäin äärimmäisen tehokkaalla tavalla. Eristämättömään järjestelmään verrattuna energiankulutus pienenee jopa 45 %. Levyn reiät päästävät tarvittaessa läpi mahdollisen kosteuden. Levy on kevyt ja kestävä ja urien ansiosta kaapeli on helppo sijoittaa juuri oikeilla väleillä. Täydennä kiinnitysteipillä.

Ensiluokkaista tukea kaikissa vaiheissa

Pitkien takuiden lisäksi autamme sähköasentajia kaikissa vaiheissa. Autamme vastaamalla teknisiä asennuksia koskeviin kysymyksiin sekä tuoteneuvonnalla. Lisäksi 98 % toimitustarkkuudella olemme varmoja, että tulet olemaan meihin tyytyväinen. Tervetuloa ottamaan yhteyttä!

Matias Vasarainen

Matias Vasarainen

Roll
Toimitusjohtaja
Telefonnumer
040-7272 709
Camilla Sjöblom

Camilla Sjöblom

Roll
Aluemyyntipäällikkö
Telefonnumer
040-0636 773
Nina Helimo

Nina Helimo

Roll
Aluemyyntipäällikkö
Telefonnumer
040-7348 542