Sähköpatteri

Wallflex 500 on sarja modernisti ja tyylikkäästi muotoiltuja sähköpattereita, jotka mahdollistavat helpon liitettävyyden – EB Connect WiFi -lisävarusteella tai ilman.

Wallflex 500 med fåtölj

Wallflex 500 on suunniteltu moderneihin koteihin ja on rakenteeltaan erittäin ohut, sillä se ulkonee seinästä vain 8 cm. Sähköpatterin kotelointiluokka on IP24, ja se voidaan asentaa sekä kuiviin että märkiin tiloihin. EB-Therm 500 -lattialämmitystermostaatin käyttäjille ohjaus on entuudestaan tuttua, sillä Wallflex 500 perustuu samaan ohjelmistoon kuin termostaatti ja on siten yhtä selkeäkäyttöinen ja helposti navigoitava.

Energy Saver logotyp

Energiaa säästävä sähköpatteri

Wallflex 500:lla on oma Energy Saver -merkintämme. Tämä tarkoittaa, että sähköpatterin termostaatissa on useita älykkäitä energiansäästötoimintoja. Ajastuksen ja viikko-ohjelmien avulla voit säätää halutut lämpötilat vuorokauden jokaiselle tunnille. Laske esimerkiksi lämpötilaa viidellä asteella poistuessasi kotoa tai yön tai lomamatkan ajaksi. Näin voit pienentää energiankulutusta ja yksinkertaisesti säästää sähköä!

Wallflex 500:ssa on PI-säädin, joka takaa tasaisen lämmityksen jopa vain yhden minuutin kestoisilla lämmitysjaksoilla. Tämä pitää sähköpatterin pintalämpötilan alhaisempana ja tilan lämpötilanvaihtelut pienempinä sekä säästää samalla energiaa.

Wallflex 500 olika storlekar

Useita kokoja ja tehoja

Wallflex 500 -sähköpatterista on saatavilla kolme eri kokoa ja tehoa: 600 W, 1 000 W ja 1 400 W. Sähköpatterissa on 230 V:n pistotulppaliitäntä, joten asennukseen ei tarvita sähköasentajaa. 

Se, minkä tehoisen sähköpatterin tarvitset, riippuu useasta tekijästä. Se riippuu osin lämmitettävän huoneen koosta ja osin siitä, miten hyvin eristettyjä seinät ja ikkunat ovat. Yleisenä ohjeena on, että tehon tulisi olla 60–80 W/m², edellä mainituista parametreista riippuen. Valitse lämmitystarpeen kattamiseksi sähköpatteri, jonka teho on hieman vaadittua suurempi, sillä termostaatti pitää huolen siitä, että kulutus ei kasva. Nyrkkisääntö on, että sähköpatteri tulee sijoittaa ikkunan alle vedon välttämiseksi ja patterin tulee olla vähintään ikkunan levyinen.

Wallflex 500:n toimituspakkauksen kannessa on valmiina reikämerkinnät, joiden avulla seinäasennus sujuu helposti.

Ohjaa lämmitystä matkapuhelimella

Wallflex 500 Sprängskiss på hur man monterar EB-Connect WiFi

EB-Connect WiFin asennus

Wallflex 500 on WiFi Ready, eli se on mahdollista muuttaa yhdistetyksi laitteeksi. Tätä varten siihen asennetaan helposti erillinen EB-Connect WiFi -niminen lisävaruste..

Näin helposti asennat EB-Connect WiFin:

  1. Tee laite jännitteettömäksi irrottamalla pistotulppa pistorasiasta.
  2. Avaa termostaatin sivulla oleva suojakansi.
  3. Aseta EB-Connect WiFi -moduuli paikalleen yllä olevan kuvan mukaisesti. Sen tulee naksahtaa kuuluvasti paikalleen.
  4. Sulje suojakansi.
  5. Kytke pistotulppa pistorasiaan, termostaatti käynnistyy nyt automaattisesti. Jos termostaatti oli sammutettuna OFF-tilassa, ennen kuin se tehtiin jännitteettömäksi, sinun täytyy painaa X-näppäintä uudelleen.
  6. Yhdistä laite WiFi-verkkoon noudattamalla näytön ohjeita.

Lue aina pakkaukseen sisältyvä käyttöohje, joka on myös ladattavissa tuotesivulta.

EB-Connect app i vardagsrum med Wallflex 500

Lisää mahdollisuuksia sovellusohjauksella

Kun EB-Connect WiFi on asennettuna, lämmitystä voidaan ohjata helposti Ebeco Connect -sovelluksellamme, jossa ovat saatavilla kaikki asetukset, aikaohjelmointi, vuosikalenteri ja energiankulutus. Sovellus antaa myös selkeän yleiskatsauksen kaikista laitteista, joihin EB-Connect WiFi on asennettu.

Jos olet asentanut EB-Connect WiFin jo aiemmin EB-Therm 500 -lattialämmitystermostaattiin ja yhdistänyt tämän sovellukseen, voit ohjata kaikkia laitteita sovelluksesta käsin. Tällöin voit myös ohjata lämmitystä sähkön hinnan mukaan, jos olet sähköyhtiö Tibberin asiakas. Ohjaus on mahdollista myös Google Home -tuotteiden avulla. Termostaatissa on lisäksi avoin API, mikä mahdollistaa monenlaiset liitännät.