Uusi lattialämmityskaapeli mukavuuslämmitykseen

Koska pienemmälle energiankulutukselle asetetaan tiukempia vaatimuksia, tulee valmistajilla myös tarve tarjota ratkaisuja, jotka mahdollistavat nämä vaatimukset täyttävän lattialämmityksen. Ebeco esittelee nyt Cableflex 6– lämmityskaapelin, joka on erityisesti suunniteltu lattioiden mukavuuslämmitykseen.

Cableflex 6 i badrum för komfortgolvvärme

M2-luokiteltu lattialämmityskaapeli

Paras ratkaisu hyvään ja tasaiseen lämmön jakautumiseen lattiassa on asentaa lämmityskaapeli, jossa on oikea teho juoksumetriä kohti. C/C-etäisyyden lisääminen lämmityskaapelissa, jossa on suurempi teho juoksumetriä kohti, voi johtaa huonompaan tulokseen ja niin sanottuun lämpöraitaiseen lattiaan, mikä ei luo samaa mukavuuden tunnetta. Siksi Ebeco on nyt kehittänyt Cableflex 6:n mukavuuslattialämmitykseen.  

Kaikki Cableflex-sarjan kaapelit ovat M2-luokiteltuja, eli ne on hyväksytty sekä sisään tasoitukseen että valuun.

EB-Therm 500 på vägg i miljö

Ohjaus maksimirajalla ja ajan säädöllä

Cableflex 6 voidaan yhdistää EB-Therm 500 -termostaattiin. Tämä termostaatti sisältää ohjelman mukavuuslattialämmitykseen sisäänrakennetulla maksimirajalla ja mahdollistaa myös lattialämmityksen aikaohjauksen. Näiden kahden toiminnon yhdistelmä on tehokkain tapa säästää energiaa säilyttäen samalla lämpimän lattian mukavuuden.

Cableflex 6 montering med Cableclip 4 på nät

Nopea asennus Cable Clip -kiinnikkeillä

Cable Clip 4 -lisävaruste on ihanteellinen myös Cableflex 6:lle pohjaverkkoon asennuksessa. Tämä kaapelikiinnike on fiksu ratkaisu nopeaan ja sujuvaan asennukseen. Cable Clip kiinnitetään yhdellä napsautuksella verkkoon ja sitten lämmityskaapeli asennetaan suoraan kiinnikkeeseen. Nopea ja helppo ratkaisu, joka säästää sekä aikaa että polvia!

Badrum med tvålar och handfat

Lue riippumattomasta tutkimuksesta: "Mukavuuslattialämmitys – järjestelmäratkaisut parempaan energiatehokkuuteen"

HSB:n ja PEAB:n käynnistämässä riippumattomassa tutkimuksessa on selvitetty mahdollisuuksia täyttää nykyiset ja tulevat energiavaatimukset ja samalla asentaa ja käyttää mukavuuslattialämmitystä optimaalisella tavalla. Tutkimuksen teki Bengt Dahlgrens AB, ja sen rahoitti SBUF, Ruotsin rakennusalan kehitysrahasto. 

Tutkimuksen tuloksena on neljä suositusta, jotka auttavat lisäämään mukavuuslattialämmityksen energiatehokkuutta.

Lue lisää tutkimuksesta ja suosituksista

Uutisarkisto

Uutisia maaliskuulta 2022

Uusi lattialämmityskaapeliratkaisu raudoituksen päälle

Jatkamme sellaisten innovatiivisten ratkaisujen esittelyä, jotka helpottavat asennustyötä, ja julkistamme nyt täysin uuden järjestelmäratkaisun raudoituksen päälle tulevalle lattialämmityskaapelille: Cableflex 20 + Cable Clip 5.

Cableflex 20 + Cable clip 5
Cable Clip 5 närbild

M2-luokiteltu lattialämmityskaapeli

Cableflex 20 -lattialämmityskaapelilla on laaja valikoima sovelluksia, koska se on hyväksytty sekä sisääntasoitukseen että valuun (luokka M2), mutta suurella teholla juoksumetriä kohti se soveltuu erityisen hyvin valuun. Yhdessä raudoitukselle räätälöidyn kaapelikiinnikkeen - Cable Clip 5 - kanssa tämä järjestelmä säästää paljon aikaa.

Cableflex 20 on saatavana 12 koossa 10 metristä 118 metriin. Tuoteopas-työkalumme auttaa laskemaan tarkasti, minkä tuotteen tarvitset hankkeeseesi. Tuoteopas löytyy tuotesivulta Lisää tietoa -kohdan vierestä.

Cable Clip 5 och Cableflex 20 armeringsjärn

Helppo asennus

Kiinnike kiinnitetään helposti napsauttamalla lämpökaapelin ja raudoituksen yli. Tämä järjestelmäratkaisu säästää runsaasti aikaa!

Aiheeseen liittyviä oppaita