Layer 1
Referenssiprojektit

Lattialämmitys jokaisessa Hotel Giòn huoneessa

Hagahuset Solnan Råsundavägenillä vihittiin käyttöön vuonna 1957 ja sen jälkeen siellä toimi Tukholman maakäräjien toimisto. Rakennuksen alkuperäinen inspiraatio tuli arkkitehti ja suunnittelija Giò Pontin nykyaikaisesta Pirelli-talosta Milanossa, jonka sisätilat hengittävät italialaista 50-lukua. Vuonna 2019 alkoi rakennuksen muutos hotelliksi. Hotel Giò vihittiin käyttöön vuonna 2020, ja siinä on yhteensä 180 huonetta. Hotelli on jatkanut italialaista teemaa ja keskittynyt muotoiluun ja mukavuuteen, jossa lattialämmitys jokaisessa hotellihuoneessa on tärkeä palapelin pala.

Hotel Gio entré

Oikea ohjaus Ebecolta

Deco El & Tele sai FSG Entreprenadin kautta tehtäväkseen asentaa lattialämmityksen Hotel Gion hotellien kylpyhuoneisiin. Keskusteltuaan Ebecon aluejohtajan Ronnie Backebron kanssa valinta osui EB-Therm 800  -termostaattiin ja Cableflex -lattialämmityskaapeliin. Termostaatin sisäänrakennettu hotelliohjelma oli painava peruste valita juuri tämä ohjaus. 

Hotelliohjelman avulla lämmitystä voidaan ohjata ulkoisen kortinlukijan kautta ja säädettävällä jälkilämmitysajalla, sillä termostaatissa on nyt myös integroitu aikareletoiminto. Lämpötila-asetukset vaihtuvat automaattisesti, kun hotellivieras saapuu huoneeseen tai poistuu sieltä, ja jälkilämmitysaika on täysin säädettävissä. Näin voidaan määrittää helposti, kuinka kauan lämmitys on päällä sen jälkeen, kun vieras on poistunut huoneesta.

Vaikka rakennus oli arvokkaaksi luokiteltu, työt sisällä jatkuivat odotetusti. Se, mitä Deco Elin Mats arvosti ja mikä helpotti työtä, oli Cableflex -lämmityskaapelin pakkaus ja kätevä toiminta mukana tulevalla kaapelikelalla.

Ebecon lattialämmitys asennettiin yhteensä 180 kylpyhuoneeseen vuosina 2019-2020.

Hotel Gio badrum
Hotel Gio badrum

Käytetyt tuotteet

Produkt
Cableflex 6, 11, 20

Cableflex

Resistiivinen 2-johtiminen, suojattu

 • Lattialämmitys kaikentyyppisiin alustoihin ja lattioihin
 • Lattialämmitys sekä märkiin että kuiviin tiloihin
 • Asennetaan tasoitusmassaan tai valetaan betoniin
 • Kabel
  Kaapeli
 • 50-160 W/m²
  50-160 W/m²
 • W/m
  6, 11, 20 W/m
Cableflex
Produkt
EB-Therm 800
Energy Saver

EB-Therm 800

DIN-asennus vakiomallissa

 • Julkinen ympäristö, sopii hotelleihin
 • Lumensulatustuotteet
 • Teollisuustilat
 • Display
  Näyttö
 • Energiprogram
  Energiaohjelma
 • Knappar
  Painikkeet
EB-Therm 800
Garantera Iphone

Taatut asennukset

Hotellihuoneiden suuresta määrästä huolimatta dokumentointi sujui nopeasti ja mutkattomasti Takuu-työkalumme avulla. Dokumentaatio voitiin tuottaa tehokkaasti samalla kun siitä tuli digitaalinen ja ilman paperityötä, mitä asennusyritys Deco El & Tele arvosti. 

Ryhdy takuuasentajaksi

Yhteistyökumppanit

Hotel Gio logo

Tietoja Hotel Giòsta

Hotel Giò sijaitsee Råsundavägenillä Solnassa. Hotellissa on 180 huonetta. Jokaisessa huoneessa on kylpyhuoneessa Ebecon lattialämmitys Cableflex-lämmityskaapelilla ja sitä ohjataan DIN-termostaatilla EB-Therm 800.

hotelgio.se

KFUM Central logo

Toimii voittoa tavoittelemattomasti 

Hotellin omistaa ja sitä ylläpitää voittoa tavoittelematon yhdistys KFUM Central. Kaikki hotellin tuotot menevät yhdistykselle, joka harjoittaa urheilu-, leiri-, kulttuuri-, integraatio- ja kansainvälistä nuorisotyötä. 

central.kfum.se

Deco el & tele AB

Tietoja Deco El & Tele AB:sta

Deco El & Tele toimii Johanneshovissa Tukholmassa. Yrityksellä on 9 työntekijää ja se on toiminut yli 20 vuotta. Yritys tekee kaikenlaisia sähköasennuksia.

deco-eltele.se