Layer 1
Referenssiprojektit

Energiatehokas lattialämmitys puulattian alla

Voiko puulattian alle laittaa lattialämmityksen? Tätä kysytään meiltä melko usein. Vastaus on ilmiselvä: Kyllä! Ebecon ohut lattialämmityskalvo voidaan asentaa sekä puu- että laminaattilattian* alle. Menimme Delltonin perheen luo heti Göteborgin ulkopuolella. Siellä asuinrakennuksen koko yläkerta on täysin uusittu ja puulattian alle on asennettu Ebecon Foil Kit -lattialämmityskalvo.

Vardagsrum med foil under trägolvet

Yläkerran remontti

Perheeseen kuuluvat Camilla, Peter, Emma, Elin, Maja ja pikkumopsi Doris. Talo, jossa he asuvat, on valkoinen mexitegel-tiilihuvila 70-luvun puolivälistä kauniilla paikalla aivan vuoren juurella.

Kun Delltonin perhe muutti taloon, koko alakerrokseen asennettiin sähköinen lattialämmitys. Kun ylemmän kerroksen suunnitelmat alkoivat toteutua, perhe mietti ensin vesikiertoista lämmitystä. Suunnitelmasta luovuttiin, koska kiinteistöön ei haluttu tehdä liian suuria muutoksia. Vaihtoehtona oli asentaa ilmalämpöpumppu. Se hylättiin osittain talon koon vuoksi ja osittain siksi, että se ei Camillan mukaan toiminut täysin esteettisesti.

Tasainen ja mukava lattialämmitys

Perheellä oli toive talon energiatehokkaasta, tasaisesta ja mukavasta lämmöstä, ja Särö Eltjänstin Petter Källvikin ansiosta ajatukset toteutuivat. Yrityksellä on pitkä kokemus Ebecon lattialämmityskalvon käytöstä ja he vakuuttivat Delltonin perheen kalvon kaikista eduista.

- Olemme Särö Eljänstillä asentaneet useita metrejä lattialämmityskalvoa yhdessä Ebisol-eristelevyn kanssa ja tiedämme, mihin ratkaisu sopii. Se käy nopeasti ja sujuvasti. Lisäksi tuotteita on aina hyllyssä ja Ebecosta on helppo saada apua, Petter Källvik kertoo.

Takuulla tyytyväinen asiakas

Lattialämmityksen suunnittelun teki Ebeco ja asennuksessa käytettiin Takuu-verkkopalvelua, johon kirjataan kaikki mittaukset ja takuutodistukset lähetetään digitaalisesti suoraan asiakkaalle.

- Käytämme Takuu aina kun asennamme lattialämmityksen. Palvelu on helppokäyttöinen ja vältyt kaikenlaiselta paperinkäsittelyltä. Tuntuu erittäin ammattimaiselta, kun työn sitten luovuttaa asiakkaalle, Petter sanoo.

Kysyttäessä, kuinka tärkeä asiakkaan ja asentajan välinen suhde on, molemmat osapuolet vastaavat, että se on erittäin tärkeä. Petter kertoo lisää: 

- Asiakkaana haluaa tuntea olonsa turvalliseksi ja asentajana haluaa aina tehdä työnsä hyvin. Tämä onnistuu parhaiten yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Viihtyisä koti

Delltonin perhe on erittäin tyytyväinen remontin tuloksiin. Täysin uuden ja erittäin tyylikkään yläkerroksen lisäksi, jossa on runsaasti tilaa perheen ja ystävien kanssa viettoon, lattiasta on tullut erittäin mukava kävellä.

Foil under trägolv i kök

– Olemme täysin tyytyväisiä! Talo tuntuu paljon tiiviimmältä ja kodikkaammalta, kun laitoimme lattialämmityksen ja vaihdoimme ikkunat. Sähkönkulutuksen vähentyminen on tietysti iso plussa. Syksyllä aloitamme alakerran remontin ja silloin käytämme ehdottomasti sekä Ebecon tuotteita että Särö Eltjänstiä, Peter Dellton sanoo lopuksi.

* Tarkista lattian valmistajalta, voiko valitsemasi puu- tai laminaattilattian alle asentaa lattialämmityksen.

Yhteistyökumppanit

Särö EL-Tjänst AB logo

Särö El-Tjänst AB

Särö El-Tjänst AB aloitti toimintansa vuonna 1983 ja työllistää nykyään 11 henkilöä. Yritys tekee kaikenlaiset sähkötyöt.

saroeltjanst.se