Layer 1
Referenssiprojektit

Jäätöntä maata Bäckebolissa uudella maapohjan lämmitysjärjestelmällä

Sisäänkäyntien, kulkuteiden ja portaiden pitäminen lumettomana ja jäättömänä voi olla kylmänä vuodenaikana joskus helpommin sanottu kuin tehty. Kiinteistönomistajan velvollisuutena on pitää kiinteistön edusta puhtaana. Se vähentää luonnollisesti loukkaantumisriskiä mutta parantaa myös kiinteistön saavutettavuutta ja kulkukelpoisuutta. Kun kiinteistön maa-alueita lämmitetään, minimoidaan liukastumisriski eikä lumenluontia, hiekoitusta ja suolausta tarvita. Göteborgin pohjoisosissa Bäckebolissa sijaitsevan huonekaluliikkeen sisäänkäynnin ulkopuolella oli aiemmin käytössä vanha maapohjan lämmitysjärjestelmä, joka oli tarpeen uudistaa. Siellä tapasimme AQT Elservicen, joka vaihtoi koko maapohjan lämmitysjärjestelmän Ebecon tuotteisiin.

Markvärme i sandbädd i Bäckebol

Maapohjan lämmitys parantaa saavutettavuutta

Liikkeellä oli ollut pitkään hankaluuksia vanhan maapohjan lämmitysjärjestelmän kanssa. Vanhat lämpökaapelit olivat palaneet eristeeseen ja siirtyneet näin liian kauas varsinaisesta lämmitettävästä pinnasta. Vanha järjestelmä sijaitsi aivan pääsisäänkäynnin edessä, ja jotta talvi ei enää aiheuttaisi yritykselle huolia, koko järjestelmä päätettiin vaihtaa.

Peter Gustafsson, Ebecon tuotepäällikkö, kertoo:

- Maapohjan lämmitysjärjestelmä on hyvä sijoitus niin julkiseen kuin yksityiseenkin ympäristöön. Lumen ja jään pitäminen poissa voi olla vaikeaa ilman lämmitystä. Multiflex 27 on tätä helpottava tuote. Lisäksi vältyt selkäkivuilta jatkuvan lumentulon jälkeen sekä muilta mahdollisilta vammoilta ostettuasi tuotteen.

Multiflex 27 – oikeus lämmittää

Multiflex 27:n avulla sisäänkäynnit, luiskat, lastauslaiturit ja portaat voi pitää helposti vapaina lumesta ja jäästä. Ennen lämpökaapelin asennusta on tehtävä pohjatyöt: ensin asennetaan eristys, jonka päälle asetetaan hiekkakerros ja vahvikekerros. Multiflex 27 -lämpökaapeli kiinnitetään sen jälkeen vahvikkeeseen. Päälle asetetaan pintakerros, joka oli tässä tapauksessa kiveys.

Installatör installerar Markvärme i Bäckebol

Andreas Marmin AQT Elservicesta sanoo:

Multiflex 27:n käyttö on ollut helppoa tässä projektissa. Olemme työskennelleet Ebecon kanssa useiden vuosien ajan ja olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme apuun suunnittelun ja tuen muodossa. Ongelmia ei ole koskaan!

Takuulla tyytyväinen asiakas

Maapohjan lämmitysjärjestelmän asennuksessa käytettiin Ebecon Takuu-sovellusta. Sen avulla asennus voidaan dokumentoida ja tarkastaa. Asentaja voi hallita koko projektia ja lähettää takuutodistuksen asiakkaalle digitaalisesti tarvitsematta kirjoittaa kaikkea suorittamiaan toimia paperille. 

- Sen avulla asennus voidaan dokumentoida ja tarkastaa. Asentaja voi hallita koko projektia ja lähettää takuutodistuksen asiakkaalle digitaalisesti tarvitsematta kirjoittaa kaikkea suorittamiaan toimia paperille. 

Katso Takuu-oppaamme.

Yhteistyökumppanit

AQT Elservice AB logo

AQT Elservice AB

Yrityksellä on sähköasentajia, jotka työskentelevät sähköasennusten ja sähköpalvelujen parissa kiinteistöissä, teollisuudessa, asunnoissa ja latausasemilla. 

aqt.se