Quick Board

  • Quick Board

Quick Board on ainutlaatuinen eristyslevy Ebecon lumensulatusjärjestelmiin. Yhdistelmä takaa energiatehokkaan ja nopean lumensulatuksen.

Puolita lämmitysaika!

Quick Boardin erityinen rakenne heijastaa lämpöä ylöspäin erittäin tehokkaasti. Eristämättömään järjestelmään verrattuna lämmitysajasta tulee jopa 50 prosenttia lyhyempi. Sähköä ja rahaa säästyy, kun lumensulatusaika lyhenee.

Erityisiä valmisteluja ei tarvita

Alusta valmistellaan samalla tavalla kuin normaali pinnoitus, jossa ei käytetä lumensulatusjärjestelmää. Riittää siis, että noudatat kivimyyjäsi tavallisia suosituksia. On vain muistettava kaivaa pois 7 cm ylimääräistä, mikä merkitsee lumensulatusjärjestelmän kokonaiskorkeutta Quick Board mukaan lukien. Eristyksen ja lämpökaapelin/-maton välissä on oltava vähintään 2 cm paksu hiekkakerros. Ekstrudoitu polystyreenisolumuovi tekee Quick Boardista kevyen ja kestävän sekä saa sen kestämään hyvin veden vaikutusta.

Mitoitus

Quick Board on mitoitettu käyttöön normaalilla liikennekuormituksella kotiympäristössä ja vastaavassa ympäristössä. Jos tarvitset sovellusta ympäristöihin, joissa liikenne on säännöllisen vilkasta, ota meihin yhteyttä suunnittelua varten.

Tekniset tiedot
Mitat 600 x 1200 x 30 mm / 0,72 m²
Materiaalityyppi Ekstrudoitu polystyreeni
Laatu 300
Lämmönjohtokyky 0,034 W/mC
Kantavuus 14 ton/m²
Sulamispiste >100°C
Leimahduspiste >380°C
Suurin sallittu jatkuva lämpötila 75°C
Vettä hylkivä 100 %
Liukenevuus Kestää hyvin happoja ja emäksiä. Liukenee orgaanisiin liuotteisiin.
Ympäristö Ei freoneja. Ei bromattuja palonestoaineita.
Tuotteet
SSTL Tuotenumero Pituus Leveys Paksuus Pinta-ala/levy Levyjä/frp Pinta-ala/frp
8172616 8960150 1 200 mm 600 mm 30 mm 0,72 m² 4 kpl 2,88 m²
PDF version