Wallflex 500 med EB-Therm 500 i vardagsrum vid fönster

Wallflex 500 sähköpatteri - älykkääseen ja energiatehokkaaseen kotiin

Ebeco laajentaa älykkään ja energiatehokkaan kodin valikoimaa. Wallflex 500 on uusi tuoteperhe sähköpattereita, jotka tekevät liitettävyydestä valinnaista ja helppoa - EB-Connect WiFi -lisävarusteella tai ilman.

 

– Kehitämme edelleen menestyksekästä WiFi Ready -konseptiamme. Samalla tavalla kuin EB-Therm 500 -termostaatissa, voit lisätä EB-Connect WiFi -lisävarusteen – asennuksen yhteydessä tai myöhemmin. Kun lisävaruste on kytketty, Wallflex 500 muuttuu yhdistetyksi laitteeksi ja saadaan entistä parempi yleiskuva, energian optimointi ja hallinta", sanoo Ebecon tuotepäällikkö Peter Gustavsson.

 

Wallflex 500 med EB-Therm 500 i vardagsrum vid fönster

Tämä on Wallflex 500

Wallflex 500 -sähköpatterilla on moderni ja tyylikäs muotoilu ja myös erittäin ohut rakenne, koska se ulkonema  on vain 8 cm seinästä. Ohjaus perustuu samaan ohjelmistoon kuin EB-Therm 500 -termostaatissa, joten siinä on yhtä helppo asettelu selkeällä näytöllä ja helposti navigoitavilla valikoilla. Älykkään tekniikan ansiosta patterin pinnalla on alhainen keskilämpötila ja huoneen lämpötila pysyy tasaisena. IP24-luokituksensa ansiosta Wallflex 500 voidaan asentaa sekä kuiviin että märkiin tiloihin. Ensimmäisessä vaiheessa lanseeraamme kolme eri kokoa 230 V jännitteelle.

Wallflex 500 med EB-Therm 500 i vardagsrum vid fönster, fokus termostat

Miksi WiFi Ready?

EB-Connect WiFi on lisävaruste, joka mahdollistaa sähköpatterin muuttamisen liitetyksi laitteeksi. Sitä myydään erillisenä lisävarusteena ja se voidaan helposti asentaa näyttöosaan nyt tai myöhemmin. Oman Ebeco Connect -sovelluksemme kautta kaikki sähköpatterin valikot ja asetukset ovat käytettävissä ja tarjoavat hyvän yleiskuvan koko huoneistosta.

Tietoja Ebecosta

Ebeco on yksi Euroopan johtavista sähköiseen lattialämmitykseen, pakkassuojaukseen ja muihin rakennusalalla ja teollisuudessa käytettäviin sähköisiin lämmitysratkaisuihin erikoistuneista yrityksistä. Pääkonttori ja varasto sijaitsevat Göteborgissa. Ruotsin ulkopuolella yhtiötä edustavat omat tytäryhtiömme Norjassa ja Suomessa. Ebeco on perheyritys, jonka fokuksena ovat innovaatiot ja pitkän aikavälin kasvu.