Ebeco lanseeraa tuen langattomalle m-Bus-väylälle

Ebeco laajentaa EB-Therm 500 -termostaatin mahdollisuuksia lisävarusteella: EB-Connect wM-Bus. Moduuli mahdollistaa kustannustehokkaan etäluennan mukavuuslämmityksen energianseurantaan.

wM-Bus i sprängskiss med termostaten EB-Therm 500

Uudisrakentamisen osalta rakennusmääräykset ovat selkeät: energiankulutuksen on oltava mitattavissa. Ebecon uuden EB-Connect wM-Bus -ratkaisun avulla mittaus tehdään kustannustehokkaasti ja helposti saatavilla olevalla tavalla. EB-Connect-kortti aktivoituu, kun se asetetaan termostaattiin ja jännite kytketään. Ilmaisen Takuu-sovelluksemme kautta kerätty osoitetietojen dokumentaatio on saatavilla.  

Mikä M-Bus on?

Meter-Bus (M-Bus) on tiedonsiirtotekniikka. Se on eurooppalainen standardi, jota valmistajasta riippumatta voidaan käyttää sähkö- ja energiamittareiden sekä kylmän ja kuuman veden etäluentaan. M-Bus-standardi määrittelee, miten tiedonsiirron tulisi toimia ja miten tiedot tulee formatoida. 

M-Bus-tekniikkaa on sekä langallista että langatonta. Datan koodaus tapahtuu samalla tavalla molemmissa ratkaisuissa, mutta langaton ratkaisu lähettää dataa radioteitse lisensoimattomalla taajuuskaistalla (868 MHz). Langaton M-Bus tarjoaa samat edut etäluentaan kuin tavalliset M-Bus-laitteet, mutta ilman johdotusta ja erillistä sähkömittaria, mikä tekee prosessista huomattavasti halvemman sekä nopeamman että helpomman asentaa. 

Kuinka asentaa EB-Connect wM-Bus

wM-Bus-modul

Asenna Ebeco Connect wM-Bus

Moduulin helppo asennus

Asenna wM-väylämoduuli samalla tavalla kuin EB-Connect WiFi

EB-Therm 500 med QR-kod för inläsning till Garantera

Ota QR käyttöön valikossa

Rekisteröi laite

Siirry termostaatin valikossa kohtaan Asentaja/wM-Bus ja valitse QR-koodi saadaksesi näytön näyttämään QR-koodin, jota sitten käytät mittauksen tallennukseen Takuu-sovelluksessa.

Wm-Bus QR-kod inläsningar i Garantera

Skannaa osoitetiedot Takuu-sovelluksessa

Skannaa QR-koodi Takuu-sovelluksen asennusvaiheessa

Kun lisäsit takuussa EB-Connect wM-Busin asennukseesi, voit lisätä osoitetiedot skannaamalla termostaattiin tuottamasi QR-koodin. Kun koodi skannataan, kaikki tiedot luetaan Takuu-sovellukseen. Valitse sitten lisäys. Nyt Takuu-sovelluksen yhteys on valmis ja voit välittää asiakirjat asianomaiselle osapuolelle.