Layer 1
Referenssiprojektit

Putkien pitäminen lämpiminä Stream-projektissa

Inter Terminalin toiminta koostuu nestemäisten öljy- ja energiatuotteiden, kuten bensiinin, dieselin, raskasöljyn ja etanolin, varastoinnista ja sekoittamisesta. Kun uuden reitin tarve ilmaantui ja putket piti vaihtaa Inter Terminalin Göteborgin satamassa sijaitsevassa laitoksessa, Ebeco sai mielenkiintoisen haasteen.

Inter Terminals Projekt Stream

Inter Terminalin hankkeeseen liittyvät putket siirtävät polttoainetta varastosta Göteborgin sataman laiturille. Apua tarvittiin kolmen erilaisen putken lämmittämiseen: kaksi DN250-putkea, joiden lämmönpitovaatimus on 30 astetta, ja DN300-putken, jonka lämmönpitotarve on 60 astetta. Nämä putket päättyvät myös EX-alueelle, eli alueelle, jossa on räjähdys- ja tulipalovaara, mikä näin ollen edellyttää EX-luokiteltujen tuotteiden käyttöä. 

Huolellisen suunnittelun jälkeen ratkaisuna oli EX-luokiteltu sarjaresistiivinen kaapeli tyyppiä ELKM-AG-L/N ja itsesäätyvä kaapeli ELSR-N/H. Koko projekti sisälsi noin 12 000 metriä kaapelia, joka asennettiin erittäin tarkasti. 

Suunnittelutyöt kestivät alkukeväästä syksyyn, jolloin Ebeco ja Inter Terminals tekivät tiivistä yhteistyötä ja loivat Inter Terminalin vaatimusten mukaisen projektin. Saimme käyttöä teollisuuden huippuosaamisellemme ja löysimme parhaan ratkaisun lämmitykseen. Hyvän yhteistyön ansiosta asennukset saatiin päätökseen ilman esteitä tai muutoksia suunniteltuihin tuotteisiin. Koko asia toteutettiin tiiviissä yhteistyössä Inter Terminalsin, Ebecon ja Ahlsellin välillä. 

Projekti rekisteröitiin myös digitaalisesti Takuu-palveluumme

Yhteistyökumppanit

Inter Terminals logo

Inter Terminals

Inter Terminalin toiminta koostuu nestemäisten öljy- ja energiatuotteiden varastoinnista ja sekoittamisesta.

interterminals.com

Ahlsell logo

Ahlsell

Ahlsell on Pohjoismaiden johtavia asennustuotteiden, työkalujen ja koneiden teknisiä jakelijoita.

ahlsell.se