Layer 1
Referenssiprojektit

Maalämpö Torpin Ostoskeskukseen

Kun Torpin Ostoskeskus halusi talvisuojata sisäänkäyntinsä, ulkomyyjämme Martin Larsson otettiin yhteyttä Bravidasta. He halusivat asentaa maalämmön välttääkseen lumen, jään ja liukkauden asiakkaille talviaikaan.

Torp Köpcentrum

Kuva Wikipedia.

Tuotevalinnan toimintaprognosoosi

Talvisuojataksensa noin 100 neliömetrin suuruisen sisäänkäyntialueen Torpin Ostoskeskuksessa, Ebecosin toimintaprognosoosi-työkalu osoittautui hyödylliseksi. Työkalun LCC-laskelmien avulla voitiin helpommin valita projektissa tarvittavat tuotteet.

Tämä innovatiivinen työkalu mahdollisti meille tuotteiden huolellisen analysoinnin ja siten tehokkaan valinnan sopivimpien tuotteiden joukosta. Arvioinnin jälkeen päätettiin asentaa maatunnistimemme sekä siihen liittyvä laitekaappi termostaatilla EB-Therm 800 yhdessä sarjavastuslämpökaapelimmeksi Multiflex 27, joka on suunniteltu erityisesti maanpinnan lumen sulatukseen. Maatunnistimen ansiosta maalämpöjärjestelmä pystyi optimoimaan järjestelmän tehokkuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Maatunnistin mahdollisti lämpökaapelin tehon hienosäätämisen nykyisten lämpötila- ja kosteusolosuhteiden perusteella. Tämän räätälöidyn ratkaisun avulla Ebeco pystyi tarjoamaan asiakkaalleen kattavan ja luotettavan talvisuojauksen.

Tämä järjestelmä takaa paitsi turvallisen ja tervetulleen sisäänkäynnin kylmimpinä kuukausina, myös osoittaa Ebecosin sitoutumisen tarjoamaan kustannustehokkaita ja kestäviä ratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin.

guide-dritprognos FI

Ebeco Toimintaprognosoosi

Ebeco Toimintaprognosoosi on simulaatio-ohjelma, joka tarjoaa perustan LCC-laskelmille projekteissa, joissa suunnitellaan Ebecosin katto- ja maalämpölaitoksia. Palvelu on kehitetty käytettäväksi käyttäjien, määräysten laatijoiden ja urakoitsijoiden kanssa.

Palvelu hakee tietoja lämpötilasta ja sademäärästä SMHI:n avoimesta palvelusta historiallisille säätilastoille. Muut käyttöparametrit perustuvat Ebecosin keräämään kokemukseen, joka on muotoiltu joukoksi oletuksia, jotka ovat relevantteja kontekstissa.

Palvelu on maksuton ja sitä voidaan käyttää projekteissa, jotta voidaan saavuttaa mahdollisimman sopiva ratkaisu. Ota yhteyttä sisämyyntitiimiimme ennen seuraavaa projektiasi, niin he auttavat sinua luomaan toiveidesi mukaisen perustan.

Lue lisää Toimintaprognosoosista

Yhteistyökumppanit

Torp Köpcentrum

Torpin Ostoskeskus

Torpin Ostoskeskus sijaitsee Uddevallan länsipuolella ja koostuu noin 100 kaupasta.

torp.se
Bravida logo

Bravida

Bravida on Pohjoismaiden johtava kokonaisratkaisujen toimittaja kiinteistöjen ja laitosten sähkö-, vesi-, ilmanvaihto- ja muiden teknisten toimintojen palveluissa ja asennuksissa.

bravida.se