Layer 1
Referenssiprojektit

Lattialämmitysmukavuus Scandic Norra Bantorget -hotellissa

Vuoden 2023 ja 2024 aikana oli aika suorittaa suuri remontti Scandic Norra Bantorget -hotellissa. Osana remonttia asennettiin lattialämmitys kaikkien hotellihuoneiden kylpyhuoneisiin, jossa me Ebecolla yhdessä Nymans Elektriskan kanssa vastasimme suunnittelusta.

Säng i hotellrum

Mukavuuslattialämmitys älykkäällä ohjauksella

Ebeco otettiin yhteyttä Nymans Elektriska , joka kohtasi haasteen energiatehokkaan lattialämmityksen asentamisessa Scandic Norra Bantorgets -hotellin 230 kylpyhuoneeseen sisältäen älykkään ohjauksen. Myyntiedustajamme Tukholmassa, Ronnie Backebro, esitti silloin ehdotuksen Cableflex 6:sta, lämmityskaapelista, joka on suunniteltu mukavuuslattialämmitykseen, yhdessä ohjauksen kanssa EB-Therm 800 -termostaatin muodossa. Cableflex 6:n teho on 6 W/m.

Erikoisvalmisteisella pidennetyllä kylmäkaapelilla asennus voitiin kytkeä alakattoon, välttäen liitäntärasioita matkalla. Termostaatti asennettiin mukautettuihin laitekaappeihin, helppoa asennusta varten. Termostaatteja voidaan sitten ohjata hotelliohjelmalla.

Hotelliohjelma termostaatissa

Hotelliohjelman avulla lämpöä voidaan ohjata etäohjaustulon kautta esimerkiksi ulkoisella kortinlukijalla, KNX-aktuaattorilla tai vastaavalla. Termostaatissa on myös integroitu aikareletoiminto viiveajalle. Lämpötila-asetukset vaihtuvat automaattisesti, kun hotellivieras saapuu tai lähtee huoneesta, ja viiveaika on täysin säädettävissä. Tämä tekee helppoa määrittää, kuinka kauan lämpöä pidetään päällä kuivaukseen sen jälkeen, kun vieras on lähtenyt huoneesta. Vieras ei voi säätää lattialämmitystä, ja muut toiminnot ovat lukittuina.

Yhteistyökumppanit

Nymans Elektriska logo

Nymans Elektriska AB

Nymans Elektriska on täydellinen toimittaja suunnittelussa, urakoinnissa sekä huolto- ja kunnossapidossa.

nymansel.se
Scandic Hotels logo

Scandic Norra Bantorget

Hotelli sijaitsee Wallingatanilla Tukholmassa. Hotellissa on 230 huonetta ja se on rakennettu vuonna 1993.

scandic.se