Termostaatit

Termostaatti on lämmitysjärjestelmän sydän ja aivot. Ohjausjärjestelmä säätelee, miten suurta osaa asennetusta tehosta kulloinkin käytetään. Älykäs ohjausjärjestelmä ylläpitää tasaista lämpötilaa ja on suoraan ratkaiseva energiankäytön kannalta.

Ebecon EB-Therm-sarja koostuu neljästä lattialämmitystermostaatista, jotka on kehitetty lattialämmityksen helppoon, siistiin ja energiatehokkaaseen ohjaukseen. Kaikkiin lattialämmityspaketteihimme sisältyy yksi termostaatti, mutta termostaatteja voi ostaa myös erikseen.

Vaikka käytössä jo olisi lattialämmitys, voi olla kannattavaa harkita termostaatin vaihtamista uuteen nykyaikaiseen malliin, joka on varustettu Energy Saver -ohjelmalla. Se on investointi, jonka hyödyt on helposti laskettavissa pienentyneen energiankulutuksen ja lisääntyneen mukavuuden muodossa.

EB-Therm 5-sarja sopii kaikkiin markkinoiden tavallisiin kehysjärjestelmiin, kuten Elkoon tai Schneider Exxactiin. EB-Therm 800 kiinnitetään DIN-kiskoon. Kaikki Ebecon termostaatit ovat mikroprosessorin ohjaamia. Tekniikka tarkoittaa sitä, että termostaatti kerää tietoa käynnistämisestään alkaen ja laskee tämän tiedon perusteella, milloin sen pitää kytkeytyä päälle ja pois päältä. Tämä tekniikka vähentää lämpötilanvaihteluita, mikä merkitsee tasaisempaa lämpötilaa. Käyttäjälle se tarkoittaa miellyttävää sisäilmaa ja entistä pienempää energiankulutusta.