Öljy-, kaasu- ja asfalttiteollisuus

  • Öljy-, kaasu- ja asfalttiteollisuus

Hisingenin öljysatamassa toimii Gunnar Allered El AB, jonka pääasiallinen toimiala on teollisuuden lämmitysratkaisujen asennus. Yrityksen perustaja Gunnar Allered on pitänyt työpajaansa täällä aloitusvuodesta 1977 alkaen. Gunnar on tehnyt Ebecon kanssa yhteistyötä alusta asti.

Alan asiantuntijoita

Nykyään Gunnarin yrityksellä on kuusi työntekijää ja useita suuria asiakkaita, kuten Stena Oil, Odec ja STS. Gunnar tiimeineen osaa lämmitysratkaisujen asennuksen teollisuuden sovelluksiin. Kyseessä on erityisesti tasaisten lämpötilojen ylläpito öljyn, kaasun ja asfaltin kaltaisten energianlähteiden sekä muiden lämpöherkkien aineiden ja materiaalien käsittelyssä.

Läheinen yhteistyömme Ebecon kanssa tuo eteen monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä. Monet toimeksiannot ovat räjähdysherkillä alueilla, mikä asettaa turvallisuudelle ja laadulle kovia vaatimuksia, Gunnar kertoo.

Ebeco antaa turvallisuudentunnetta

Gunnar Allered EL AB:n sähköasentajana työskentelevän Anders Grundin mielestä yhteistyö Ebecon kanssa tuntuu erittäin turvalliselta ja helpolta. Anders korostaa, että pitkä yhteistyö Ebecon kanssa perustuu Ebecon tekniseen osaamiseen, lojaaliuteen ja laatuun.

– Hyvä tekninen osaaminen, tarkat laskelmat ja prosessien tuntemus ovat erittäin tärkeitä näissä toimeksiannoissa, jotta pystytään toimittamaan takuuvarmasti laadukas ja tehokas järjestelmä. Ebeco pystyy tähän. Teemme kaikkemme, jotta laitteisto toimisi ongelmitta, sanoo Anders ja kertoo lopuksi odottavansa innolla hyvää yhteistyötä Ebecon kanssa myös jatkossa.