Oppaat

Asuntovaunun lattialämmitys

Lattialämmitys on älykäs ja pintatehokas lämmönlähde asuntovaunussa. Lattialämmityskalvomme on niin ohut, että sitä tuskin huomaa, ja lisäksi se on nopeatoiminen ja käyttövarma. Erinomainen ratkaisu viileisiin alkukesän öihin leirintäalueilla.

Guide golvvärme för husvagn

Foil 48 V asuntovaunuun

Asuntovaunun lattialämmitys ei vain tee lattioita lämpimiksi ja miellyttäviksi. Myös lämmön jakautuminen tapahtuu tavanomaista paremmin. Ihminen voi parhaiten, kun jalat ovat lämpimät ja pään korkeudella on viileämpää. Ebeco tarjoaa ratkaisun niille, jotka haluavat päästä eroon asuntovaununsa/asuntoautonsa kylmistä ja kosteista lattioista.

Ebeco Foil 48 V on kestävä ja luotettava lämmityskalvo, joka soveltuu erityisesti asuntovaunujen lattialämmitykseen. Koska kyseessä on pienjännite, rakenteen kokonaiskorkeus on vain 0,3 mm. Kalvo kytketään yhteen kaapeleiden ja kytkentäliittimien kanssa erikoispihtien avulla ja sitä ohjataan muuntajalla. Ebeco Foil -kalvoa myydään juoksumetreittäin eri levyisinä vaihtoehtoina, joten se voidaan sovittaa täydellisesti kulloisellekin pinnalle.

Lue lisää Foil 48 V:stä

Guide Husvagn Folie

Muuntaja 48 V

Muuntajassamme on monia älykkäitä ja hyödyllisiä toimintoja:

  • Virranrajoitin
  • Automaattisulake manuaalisella palautuksella
  • Ylikuumenemissuoja manuaalisella palautuksella

Toimitetaan maadoitetulla pistokkeella. 

Lue lisää muuntaja 48 V:stä

Guide Husvagn Transformator