Layer 1
Referenssiprojektit

Gothia Towerin ulkouima-altaan tiivistäminen

Gothia Towers on Göteborgin suurin hotelli, jossa on 1 200 huonetta jaettuna kolmeen torniin. Keskustornin kahdeksannentoista kerroksen ulkopuolella on vapaasti roikkuva lasiallas, nimeltään Champagne Pool. Tämä ylellinen uima-allas on osa hotellin kylpyläosastoa, ja Ebecoon otettiin yhteyttä, jotta löydettäisiin ratkaisu hankalaan ongelmaan uimavieraiden turvallisuuden ylläpitämiseksi.

Guide Gothia Towers pool

Kuva: Svenska Mässan Gothia Towers. Valokuvaaja: Per Pixel

Ainutlaatuiseen kylpyläaltaaseen tehdään saumojen ja listojen remontti, mikä merkitsi erityisiä haasteita: altaan saumoihin on liimattu suojalevy ja pelättiin, että levy muuttaa muotoaan ulkolämpötilan laskiessa ja sauma voisi silloin kovettua väärään asentoon. Lisäksi pelättiin, että allasvesi, jonka lämpötilan tulee olla 33 C°, voisi johtaa levyn laajenemiseen ja sauman rasittumiseen ja pitkällä aikavälillä vuotoon. Stig Olofssons El otti meihin yhteyttä ratkaistaksemme nämä haasteet yhdessä.

Itsesäätyvät kaapelit ratkaisivat ongelman

Ratkaisumme oli toimittaa ELSR-H-45-BOT-tyyppisiä itsesäätyviä lämpökaapeleita eri pituuksina ja asennetuilla kylmäkaapeleilla. Toimitimme kaikkiaan 180 m BHS-Centralilla ohjattavia kaapeleita. Lämmityskaapeleiden toiminnan ansiosta suojalevy pystyi ylläpitämään tasaisen lämpötilan liitoskohdassa ja eliminoimaan riskin, että levy muuttaa asentoa ja muotoa.

Remontin suurin haaste oli, että kaikki allasliitokset pysyisivät saman lämpöisinä kovettumisen aikana, mikä onnistui, ja kylpylävieraat voivat nyt jatkaa uimista ja nauttia Göteborgin näkymistä.

Yhteistyökumppanit

Gothia Towers logo

Gothia Towers

Gothia Towers sijaitsee Göteborgin keskustassa ja niissä on 1 200 hotellihuonetta, konferenssitila, baareja ja ravintoloita, jotka on jaettu kolmeen torniin.  

gothiatowers.com

Stig Olofssons El

Stig Olofssons El

Yritys on perustettu vuonna 1978 ja on asennusyritys, jolla on laaja osaaminen sähkö- ja pienjänniteasennuksista sekä huollosta. 

olofssonsel.se