Oppaat

WiFi Ready - ratkaisu älykkääseen kotiisi

Voit asentaa älykkään EB-Therm 500 termostaatin WiFi:llä tai ilman. Lisäämällä EB-Connect WIFI- lisävarusteen muutat termostaattisi etäohjattavaksi jolloin saat entistä paremman energian optimoinnin ja hallinnan.

EB-Therm 500 detalj

Helppo asennus käyttäjälle

Olemme kehittäneet WiFi Ready -konseptin, jonka avulla käyttäjä voi valita, milloin ja jos termostaatti liitetään wifi-verkkoon asentamalla EB-Connect WiFi -lisävarusteen. Se on helppo asentaa termostaattiin, koska se voidaan tehdä koskematta jännitteisiin osiin.

Kun se on kiinnitetty ja asennettu, ohjaat termostaattia jatkossa Ebeco Connect -sovelluksella - osana älykotia. 

Wifi ready symbol

Symbolilla merkityt tuotteet ovat WiFi-valmiita.

Sovelluksen lisätoiminnot

Ebeco Connect -sovellus tarjoaa enemmän toimintoja kuin jos ohjaat termostaattia perinteisellä tavalla. Lattialämmitystermostaatissa EB-Therm 500 on viikkokalenteri, jossa lattialämmityksen asetukset tehdään viikonpäiville. Sovelluksessa sen sijaan käytettävissäsi on puolestaan vuosikalenteri, johon voit tallentaa perusohjelman koko vuodelle niin, että kiinteistön kaikkia termostaatteja ohjataan samalla tavalla.

Jos lattialämmitysjärjestelmässä tapahtuu jotain odottamatonta, voit saada siitä ilmoituksen joko sähköpostilla tai push-ilmoitusten avulla. Voit määrittää tämän helposti sovellusta asentaessasi.

Optimaalinen mukavuus mökillä

Kun olet matkalla mökillesi tai vapaa-ajanasunnollesi, Ebeco Connectin avulla voit kytkeä lattialämmityksen päälle etäältä ja lämpimät ja mukavat lattiat odottavat saapuessasi. Ainoana edellytyksenä on, että termostaatit ovat yhdistettyinä mökin WiFi-verkkoon.

Google Home Assistent

Google Home Assistant -tuen ansiosta voit ohjata useita yhdistettyjä laitteita kotonasi yksinkertaisella äänikomennolla. Voit myös hallita kaikkia soveltuvia asetuksia.

Google Home logo

Näin WiFi Ready toimii

Näin yhdistät EB-Therm 500:n langattomaan verkkoon

Guide Wifi Ready EB Connect

1. Täydennä Wifi-moduulilla

Täydennä EB-Connect WiFi -lisävarusteella, jonka saat jälleenmyyjiltämme.

Guide Wifi Ready Sprängskiss

2. Asennus

Asenna WiFi-moduuli EB-Therm 500 -termostaattiin.

Guide Wifi Ready EB Therm 500 termostat

3. Kytkentä

Liitä termostaatti verkkoon näytön ohjeiden avulla.

Guide Wifi Ready Ebeco Connect

4. Lataa sovellus

Lataa Ebeco Connect -sovellus App Storesta tai Google Playsta ohjataksesi EB-Therm 500:aa sovelluksen kautta tai käytä Ebecon avointa API:a.

Lisää mahdollisuuksia avoimella API:lla

Etsitkö mahdollisuuksia ohjata lattialämmitystäsi omassa älykotiratkaisussasi? Täältä saat pääsyn avoimeen REST-API-rajapintaamme. Palvelu on saatavilla, koska haluamme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa älyratkaisuasi. 

Ebecon avoin API on kaikkien käytettävissä. Ainoana edellytyksenä on, että mainitset Ebecon lähteenä ja et käytä API-rajapintaa haitallisen koodin levittämiseen. 

Voit ottaa avoimen API-rajapintamme käyttöön seuraavasti: 

Avoimen API:n ohjeet