Takuu Ebeco -verkkosovellus

  • Takuu Ebeco -verkkosovellus

Takuu Ebeco on palvelu, joka tekee lattialämmityksen asennustyön dokumentoinnin ja laadunvalvonnan asentajalle helpoksi. Järjestelmään voi luoda projekteja eri töille, kirjata kaikki mittaukset ja liittää kuvia. Kun kaikki on valmista, tulokset lähetetään sähköpostitse asiakkaalle, siististi ja tyylikkäästi. Enää ei tarvitse pitää paperilomakkeita järjestyksessä.

Takuutodistuksen täyttäminen ei kenties ole lempivaiheesi lattialämmityksen asentamisessa. Emme voi taata, että se tulee tehdyksi Takuu Ebecolla, mutta takaamme, että siitä tulee sekä helpompaa että hauskempaa.

Jos yrityksessä on useita lämpökaapelien asennustyötä tekeviä, projektit ja asennukset voidaan jakaa keskenään. Tästä on suurta apua myös työn- tai projektinjohtajana toimiville.

Takuu on verkkosovellus. Käyttöönottoa varten ei tarvitse ladata mitään. Käynti osoitteessa takuu.ebeco.fi ja käyttäjätilin luominen riittää. Takuu-sovellus tulee näyttämään samanlaiselta ja sitä käytetään aivan samalla tavalla kuin tavallista sovellusta. Sen etuna on kuitenkin toimivuus kaikissa laitteissa käyttöjärjestelmästä riippumattomasti. Järjestelmän käyttö ei myöskään kaipaa päivityksiä, uudelleen asennuksia tai muita kiusallisia lisätoimenpiteitä.

Sadat erittäin tyytyväiset asentajat käyttävät jo Takuu-sovellusta. Tässä kerrotaan, miten se toimii.