• Asennus ja takuu

Meille on tärkeää, että käyttäjä tuntee olonsa turvalliseksi käyttäessään Ebecon lattialämmitystä. Siksi tarjoamme tuotteillemme 25 vuoden takuun. Kun on kyse sähköasennuksista, joudutaan nimittäin noudattamaan tiettyjä säännöksiä. Tässä selvitetään, miten kaikki toimii.

Kuka saa asentaa lattialämmityksen?

Sähköinen lattialämmitys kuuluu sähköturvallisuusviranomaisten säännösten piiriin. Tämä merkitsee sitä, että kaikkia sähköisiä lattialämmitysjärjestelmiä voi asentaa vain valtuutettu sähköasentaja.

Myös tietyt rakennusalan tavaratalot ja lattiatarvikemyymälät myyvät tuotteitamme. Ostaessasi lattialämmitystuotteen joltakin heistä sinun on sen jälkeen tuotteen asennustyössä turvauduttava valtuutettuun sähköasentajaan. Ostopaikka tarjoaa usein sopivan asentajan ostajan käyttöön. Tätä kannattaa kysyä.


Asennus

Asennuksen täsmällinen toteutus riippuu valitusta tuotteesta: kaapeli, matto tai kalvo. Yleisesti ottaen tämä tarkoittaa sitä, että lämmönlähde kiinnitetään puhtaalle ja tasaiselle alustalle ja peitetään tarvittaessa tasoitteella tai kiinnitysaineella. Tämän jälkeen päällyslattia asennetaan lämmönlähteen päälle. Yksityiskohtainen kuvaus asennuksen toteutuksesta löytyy tietenkin asennusohjeistamme.

Mittaus ja dokumentaatio

  1. Ennen asennusta, sen aikana ja asennuksen jälkeen asentajan on mitattava lattialämmitysjärjestelmän resistanssi ja eristys. Tällä varmistetaan, että lämpökaapeli ei ole vaurioitunut asennuksen tai lattiapeitteen asentamisen aikana.
  2. Mittaukset dokumentoidaan takuutodistukseen, jonka asentaja toimittaa työn valmistuttua.
  3. Myös asennuksesta otettuja kuvia on liitettävä takuutodistukseen, jotta on helpompi paikallistaa mahdolliset virheet, jos sellaisia odotusten vastaisesti ilmenisi lattian asennuksen jälkeen.

Dokumentaation helppo käsittely verkkosovelluksemme avulla

Ebecolla on palvelu, jota asentaja voi käyttää välttyäkseen käsittelemästä dokumentaatiota paperimuotoisena. Tämän verkkosovelluksen nimi on Takuu Ebeco. Sen avulla kaikki mittausarvot voidaan helposti kirjata ja varmistaa suoraan matkapuhelimella tai tietokoneella ja suoraan täydentää kuvilla. Takuutodistus toimitetaan joustavasti sähköpostilla. Mitään riskiä paperien katoamisesta ei siis ole.


Ebecon lattialämmitystakuu

Voimassa olevalla takuutodistuksella annamme 12 vuoden perustakuun kaikille lämmityspakettiin kuuluville osille, paitsi termostaatille 5 vuoden takuun. Takuu koskee myös Ebecon eristyslevyjä, jotka on asennettu lattialämmityksen yhteydessä. Takuumme kattaa oheiskustannukset 100-prosenttisesti vahinkotapauksessa.

Lisäksi annamme mahdollisuuden pidentää lattialämmityksen takuuaikaa 25 vuoteen rekisteröinnin kautta. Termostaatilla on kuitenkin edelleen 5 vuoden perustakuu. Kaikki ehdot ja edellytykset on mainittu takuutodistuksessa. Luota Ebecoon.