Lämmitysmatot

  • Lämmitysmatot
  • Lämmitysmatot

Ebecon lämmitysmattoja käytetään tekemään sulattamis- ja lämmitystyöt nopeasti ja helposti useilla eri käyttöalueilla. Kumpikin niistä on kehitetty täyttämään tiukimmatkin vaatimukset ja kestämään vaativimmissakin ympäristöissä. Koska ne on varustettu pistokkeella, niiden kytkeminen on vaivatonta ja liikuteltavuus helppoa ja joustavaa.

Ebecon lämmitysmatot on kehitetty kahteen eri käyttötarkoitukseen: sulatusmatto on tarkoitettu roudan sulatukseen ja lämmön ylläpitoon, ja Multimat tarjoaa mukavuutta ja turvallisuutta ulkotiloissa työskenteleville. Käyttömahdollisuuksia on useita, ja lähes yksinomaan mielikuvitus voi asettaa rajoja näiden lämmitysmattojen käyttötarkoituksille.

Tavallisimpia sulatusmaton käyttötarkoituksia ovat maaperän, hiekan, vesijohtojen, viemäriputkien, siilorehun tai säilöntäpaalien sulattaminen. Sähkö- ja puhelinjohtojen, koneiden sekä muuraustöiden lämpimänä pitäminen. On myös olemassa erityisesti kaivonporaukseen tarkoitettu matto, jonka keskellä on reikä suojaputkelle.

Multimat on vankka lämmitysmatto työskentelyalustojen lämmittämiseen talvikaudella. Kestävä kumipinta antaa pitoa ja lämpöä, joten sen päällä on ihanteellista työskennellä talviaikaan. Matto sulattaa lumen ja tekee pakkasessa työskentelystä miellyttävää.