• EB-Connect WiFi
 • EB-Connect WiFi
 • EB-Connect WiFi
 • EB-Connect WiFi

EB-Connect WiFi on tärkeässä roolissa WiFi READY -konseptissamme. Tämän lisävarusteen avulla lattialämmitystä voidaan ohjata helposti Ebeco Connect -sovelluksen tai avoimen API:n kautta.

Helppo ja selkeä sovellus

Kun EB-Therm 500 -termostaatti täydennetään EB-Connect WiFi -moduulilla, lattialämmitysjärjestelmän tehokkaaseen ohjaamiseen avautuu uusia mahdollisuuksia. Ebeco Connectin avulla saat pääsyn termostaatin kaikkiin toimintoihin ja voit myös helposti seurata kaikkia asennettuja lattialämmitysjärjestelmiäsi, missä tahansa oletkin. Jos syötät järjestelmään energiahintasi, voit myös saada yhteenvedon lämmityskustannuksistasi.

Lataa sovellus ilmaiseksi täältä:

          

Lisätoiminnot – sovelluksen edut

Sovellus tarjoaa luonnollisesti monia kiinnostavia toimintoja. EB-Therm 500 -lattialämmitystermostaatissa on viikkokalenteri, jossa voit määrittää, milloin lattialämmitys on toiminnassa ja pois toiminnasta eri viikonpäivinä. Ebeco Connect -sovelluksessa käytettävissäsi on puolestaan vuosikalenteri, johon voit tallentaa perusohjelman koko vuodelle niin, että kiinteistön kaikkia termostaatteja ohjataan samalla tavalla.

Optimaalinen mukavuus mökillä

Kun olet matkalla mökillesi tai vapaa-ajanasunnollesi, Ebeco Connectin avulla voit kytkeä lattialämmityksen toimintaan niin, että perille päästyäsi lattiat ovat lämpimät ja mukavat. Ainoana edellytyksenä on, että termostaatit ovat yhdistettyinä mökin WiFi-verkkoon.

Sovellus on apunasi

Jos lattialämmitysjärjestelmässä tapahtuu jotain odottamatonta, voit saada siitä ilmoituksen joko sähköpostilla tai push-ilmoitusten avulla. Voit määrittää tämän helposti sovellusta asentaessasi.

Helppo asentaa

EB-Connect WiFi on helppo asentaa termostaattiin. Jos sinulla on EB-Therm 500 jo asennettuna, voit ostaa EB-Connect WiFi -lisävarusteen jälleenmyyjältä ja asentaa sen itse. Olemme varmistaneet, että et joudu kosketuksiin virtaa johtavien osien kanssa.

Toimi näin:

 • Asenna WiFi-moduuli EB-Connect WiFi EB-Therm 500 -termostaattiin.
 • Valitse verkko ja anna verkkosi salasana termostaatissa.
 • Lataa Ebeco Connect App Storesta tai Google Playsta.
 • Noudata sovelluksessa annettuja ohjeita.

 

Turvallinen yhteys

Olemme panostaneet mittavasti turvallisuuteen, ja asetuksesi ja henkilötietosi on suojattu asiattomalta pääsyltä. Kun lataat sovelluksen ja käytät sitä, sinun täytyy hyväksyä käyttöehtomme. Haluatko lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietoja? Napsauta tästä.

Älykodit ja lattialämmitys

Onko sinulla jo käytössä valmis älykotiratkaisu vai haluatko luoda oman järjestelmäsi? Olemme varautuneet myös tähän. Uusi termostaattimme on suunniteltu niin, että se voidaan liittää osaksi älykotia. Avoimen REST-API-rajapintamme avulla voit integroida lattialämmityksen verkkoosi ja ohjata sitä yhdessä kotisi muiden osien kanssa. Vain sinä asetat rajat!

Lue lisää alla olevalta välilehdeltä ”Avoin API”.

Tekniset tiedot
Taajuuskaista 2,4 GHz
Maks. lähtöteho 20 dBm
Hyväksyntä CE
Protokolla IEEE 802.11b/g/n
Tuotteet
SSTL Tuote

2615621

EB-Connect WiFi

 

Takuu

Tuotteella on 5 vuoden perustakuu. Katso tarkemmat takuuehdot osoitteesta.

 

 

 

 

 

Avoin API

Etsitkö mahdollisuuksia ohjata lattialämmitystäsi omassa älykotiratkaisussasi? Täältä saat pääsyn avoimeen REST-API-rajapintaamme. Palvelu on saatavilla, koska haluamme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa älyratkaisuasi.

Ebecon avoin API on kaikkien käytettävissä. Ainoana edellytyksenä on, että mainitset Ebecon lähteenä ja et käytä API-rajapintaa haitallisen koodin levittämiseen.

Voit ottaa avoimen API-rajapintamme käyttöön seuraavasti:

 • Asenna WiFi-moduuli EB-Connect WiFi EB-Therm 500 -termostaattiin.
 • Valitse verkko ja anna verkkosi salasana termostaatissa.
 • Lataa Ebeco Connect App Storesta tai Google Playsta.
 • Noudata sovelluksessa annettuja ohjeita tilin luomiseksi.

  https://www.ebeco.fi/tuki/ebeco-open-api (in English only)

Lataa sovellus ilmaiseksi täältä:

          

PDF version