Ebecon Takuu-palvelu asentajille

  • Ebecon Takuu-palvelu asentajille

Nyt ei enää tarvitse pitää paperilomakkeita tallessa tai muistaa lähettää dokumentteja asiakkaalle jälkikäteen. Verkkoselaimessa toimiva Takuu-palvelumme tekee lattialämmitysasennuksen dokumentoinnin ja laadunvalvonnan helpoksi.

Järjestelmään voi tallentaa projekteja eri asennustöille, kirjata kaikki mittaukset ja liittää kuvia. Kun kaikki on valmista, mittatulokset, kuvat ja takuutodistus lähetetään saman tien sähköpostitse asiakkaalle.

Takuutodistuksen täyttäminen ei varmastikaan ole lattialämmityksen asentamisessa se mieluisin työvaihe. Voimme luvata, että ainakin se on nyt paljon helpompaa.

Jos yrityksessä on useita lämpökaapelien asennustöitä tekeviä, projektit ja asennukset voidaan jakaa Takuu-palvelussa asentajien kesken. Tästä on suurta apua myös työnjohdolle ja projektin seurannalle.

Ebecon Takuu on verkkopalvelu, jota käyttääksesi sinun ei tarvitse ladata sovellusta puhelimeen. Mene vain osoitteeseen takuu.ebeco.fi luo käyttäjätili helposti ja nopeasti.

Takuu-palvelua käytetään puhelimen selaimessa samaan tapaan, kuin mitä tahansa sovelluskaupasta ladattavaa sovellusta. Etuna on kuitenkin toimivuus kaikissa laitteissa käyttöjärjestelmästä riippumatta. Palvelun käyttö ei myöskään kaipaa päivityksiä, uudelleen asennuksia tai muita lisätoimenpiteitä.

Sadat erittäin tyytyväiset asentajat käyttävät jo meidän Takuu-palvelua – liity sinäkin joukkoon!