Ebecosta

  • Ebecosta
Ebeco-perheyhtiö on Skandinavian johtava yritys sähkölattialämpöä, jäätymisen estoa ja muita rakennusalan ja teollisuuden tarvitsemia lämpöratkaisuja koskevalla alalla.

Ebeco on työskennellyt lämpöratkaisujen parissa siitä asti, kun Ebbe Larsson perusti yrityksen 1970-luvun lopussa. Aloitimme lattialämmitystuotteista ja ymmärsimme nopeasti, että oikeanlainen lämpö oikeassa paikassa voi ratkaista monia ongelmia. Siltä pohjalta olemme kehittäneet tuotteitamme ja yksilöineet niiden käyttökohteita. Laaja lämmitysratkaisujen valikoimamme kattaa nykyisin neljä liiketoiminta-aluetta, jotka ovat koti, ulkokäyttö, rakennus ja teollisuus.

Haluamme levittää lämpöä

Olemme esitelleet ajan mittaan joukon innovaatioita, jotka ovat luoneet pohjan lämpökaapelimarkkinoille. Tarjoamme nykyään markkinoiden laajimman ja täydellisimmän lämpöratkaisuvalikoiman. Haluamme vain levittää lämpöä.

Olemme lähellä

Pääkonttorimme sijaitsee Göteborgissa, ja sen henkilöstöön kuuluu noin 30 henkeä. Myös keskusvarastomme sijaitsee Göteborgissa lähellä markkina-alueitamme. Siksi pystymme toimittamaan tuotteet nopeasti ja tarjoamaan tukea viipymättä.

Meillä on myyntikonttori myös Tukholmassa. Ruotsin ulkopuolella meitä edustavat omat tytäryhtiömme Norjassa, Suomessa ja Venäjällä. Tämän lisäksi meillä on jakelijoita useimmissa Euroopan maissa.

Teemme asiat yksinkertaisiksi

Meille asiakkaiden arjen helpottaminen on pääasia. Se näkyy niin fiksuissa tuoteinnovaatioissamme kuin nopeissa toimituksissa ja luotettavassa asiakastuessa. Ebeco on aina vaivaton ja turvallinen yhteistyökumppani riippumatta siitä, millaisia lämmitystarpeita sinulla on.

Jos sinulla on kysyttävää lämpöratkaisuistamme tai haluat antaa palautetta, voit tietysti aina ottaa meihin yhteyttä.