Uutiset


Cableflex – Kovimpiinkin olosuhteisiin

[2016-01-07]

Cableflex on sarjaresistiivinen lämpökaapeli, se on kehitetty selviytymään lattialämmityksen kovimmista vaatimuksista. Se on eristetty teflonilla ja kestää äärilämpötiloja, minkä vuoksi sillä on pitkä käyttöikä. Voidaan asentaa seuraavien materiaalien alle Klinkkeri, muovimatto, laminaatti ja puu.

Lue lisää täältä


EB-Therm 30

[2016-01-07]

Analoginen lattialämmitystermostaatti vikavirtasuojakytkimellä. EB-Therm 30 on sopiva valinta, jos kaipaat helppoa mutta älykästä termostaattia. Se on mikroprosessoriohjattu, joten se kerää tietoja ja laskee, milloin se kytkeytyy päälle tai pois. Lämpötilanvaihtelut pysyvät näin mahdollisimman pieninä, mikä mahdollistaa tasaisen lämmön ja entistä pienemmän energiankulutuksen. EB-Therm 30 on varustettu vikavirtasuojakytkimellä (30 mA), lattiaanturilla ja lämpötilan laskun tulolla, "pilot wirella". Termostaatti on siten ihanteellinen saneerauskohteissa.

Lue lisää täältä


Ebeco F-10 ja lisävarusteet – juomavesikelpoinen lämmitysratkaisu

[2016-01-07]

F-10 on älykäs, itsesäätyvä lämpökaapeli, joka tunnistaa ympäristön lämpötilan ja säätelee tehoaan sen mukaan. F-10:ssa on myös toimivaksi osoittautunut alumiininen suojafolio, joka parantaa kaapelin kestävyyttä ja asennettavuutta.

Todella helppo asentaa
Itsesäätyvyyden ansiosta kaapelia voi helposti leikata ja vetää myös ristiin sen sovittamiseksi putkeen mahdollisimman hyvin. Ylikuumenemisen vaaraa ei ole. Kylmäkaapelia ei tarvita. Kaapelin kestävyyttä parantavan alumiinisen suojafolion ansiosta kaapelin kuoriminen ja asentaminen on erittäin helppoa.

Juomavesikelpoinen lämmitysratkaisu
F-10 tarvikkeineen sopii erittäin hyvin asennettavaksi myös vesijohtojen sisään. Niillä on KTW-hyväksyntä, ja ne täyttävät NSD/ANSI-standardin 61 juomavesikelpoisuutta koskevat vaatimukset.

Näppärät tarvikkeet helpottavat työtä entisestään
Silikoninen liitäntä-/päätössarja on täydellinen, juomavesikelpoinen asennussarja. Sen ansiosta kaapelin asennuksessa ei tarvita kuumailmapistoolia, vaan asennus tapahtuu liimalla ilman niin sanottuja tulitöitä. Toinen kätevä tarvike on juomavesikelpoinen F-10-täydennyssarja, jonka soikea tiiviste sopii täydellisesti kaapelin muotoon. Se takaa ruuviliitoksen mahdollisimman hyvän tiiviyden ja turvallisuuden.

Lue lisää osoitteessa Ebeco F-10